Gemiddelde beoordeling
9.3

Voorgoed stoppen met roken

Afspraak maken voor deze behandeling

Voorgoed stoppen met roken? 

Tijdens Stoptober graag voorgoed stoppen met roken? Wij weten als geen ander hoe moeilijk het kan zijn om te stoppen met roken. In 20 jaar tijd dat wij onze efficiënte soft-lasertherapie behandeling uitvoeren, hebben wij ruim 25.000 mensen geholpen met het voorgoed stoppen met roken. In Stoptober stop jij samen met ons... stoppen doe je niet alleen, stoppen doe je samen!

Tip: Voor slechts 20 pakjes sigarretten (indien de behandeling niet vergoed wordt) zul je door onze behandeling voorgoed stoppen met roken. 

Officieel erkend: Onze behandeling is erkend door de zorgverzekeraars, hierdoor wordt onze behandeling in meeste gevallen vergoed.

Ben jij er klaar voor om voorgoed te stoppen met roken? Lees dan hieronder de voordelen van onze behandeling:

 • Goede recensiesbeoordeling van 9,3 
 • Grote slagingspercentage: 90% stopt 
 • Scherp geprijsd: vergoeding mogelijk
 • Compleet veiligabsoluut pijnloos
 • Snel & Efficiënt30 minuten behandeling 
 • Meerdere locaties: meerdere vestigingen 
 • Succesvol: géén ontwenningsverschijnselen

Stoptober Korting: Stoppen doe je niet alleen.. dat doe je samen met een ander voor een tijdelijke actieprijs van €222,- voor 2 personen (indien het niet vergoed wordt).

Iets voor jou? Wil je graag weten of de behandeling iets voor jou is en zou je graag meer infomatie willen? Klik dan op de onderstaande knop en vraag naar meer informatie! Wij helpen je graag!

Meer informatie over de behandeling?

Veelgestelde vragen over Voorgoed stoppen met roken
 • Behandeling op locatie voor Anti-Rook

  Daar wij ook mobiel zijn wat betreft Anti-rook behandelingen, bieden wij bedrijven en particulieren aan om op locatie te behandelen. (vanaf 10 personen)

 • Lukt het in één keer?

  Ruim 90% van de mensen die onze behandeling doorlopen, stopt VOORGOED met roken.

 • Doet de behandeling pijn?

  Nee, onze Softlaser is geheel pijnloos!

 • Hoe lang duurt de behandeling?

  De behandeling duurt slechts 30 minuten.

Prijslijst
 • Voorgoed stoppen met roken140
Neem contact op
Contact Bel ons op +31 (0)475 565 461, stuur ons een e-mail via info@hetgezondealternatief.nl of vul onderstaand formulier in.
Ik wil:
Belangrijke mededeling
Belangrijke mededeling

Beste klanten, 

Om de verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) tegen te gaan en omdat de gezondheid van onze klanten bij ons met stip bovenaan staat, hebben wij de beslissing gemaakt om de kliniek tijdelijk te sluiten volgens de richtlijnen van het RIVM. 
Wij zullen de ontwikkelingen op de voet volgen, en weer open gaan zodra dit verantwoord en veilig is. Uiteraard houden wij u daarvan op de hoogte.

Wij zullen alle klanten telefonisch inlichten.

Mochten er vragen zijn, dan horen we het graag. 
We hopen u snel weer in goede gezondheid te zien. 

Met vriendelijke groet,
Team Het Gezonde Alternatief

Sehr geehrte Kunden,

Um die Ausbreitung des Coronavirus (COVID-19) zu verhindern und weil die Gesundheit unserer Kunden oberste Priorität hat, haben Wirbeschlossen, die Klinik vorübergehend zu schließen. Wir werden die Entwicklungen genau verfolgen und wieder öffnen, sobald dies verantwortungsbewusst und sicher ist. Wir werden Sie natürlich auf dem Laufenden halten. Wir werden alle Kunden telefonisch informieren. Wenn Sie Fragen haben, lassen Sie es uns bitte wissen. Wir hoffen, Sie bald wieder bei guter Gesundheit zu sehen.

Mit freundlichen Grüßen,
Team Het Gezonde Alternatief

Sluiten