Gemiddelde beoordeling
9.3

Q-Frequency

Q-Frequency geeft een echte boost aan de verjonging van de huid. Ze reactiveert de natuurlijke reparatie-mechanismen. De werking van de radiofrequentie tonifieert, draineert en renoveert het weefsel door het stimuleren van de regeneratie van collageen. Gezicht, nek, buste, buik, billen, benen … : Q-frequentie pakt efficiënt de slapheid van de huid aan, vermindert vetophopingen en verstevigt lokale zones met verslapte huid. De resultaten zijn al zichtbaar vanaf de eerste sessie en verbeteren continu in de daarop volgende dagen. Radiofrequentie behandelt de huid met endogene warmte en zorgt onmiddellijk voor een aanzienlijke verbetering in de elasticiteit en huidverslapping.

WAT ZIJN DE VOORNAAMSTE VOORDELEN VAN RADIOFREQUENTIE, 500 KHZ, Q-FREQUENCY:

  • Verminderde adipositas
  • Vermindert effectief waterachtige, vette en verharde cellulitis;
  • Tonifieert, heeft stuurstof aan het weefsel en verjongt de huid;
  • Verbetert lymfatische en veneuze circulatie
  • Stimuleert de productie van collageen.

We maken hier gebruik van de technologie die warmte-energie overdraagt aan de diepe dermis en onderhuid, de huidbeschermt tegen hitte-aanvallen en ervoor zorgt dat de huid terug elastischer en jonger wordt. Therapeutische behandelingen

Contact Bel ons op +31 (0)475 565 461, stuur ons een e-mail via info@hetgezondealternatief.nl of vul onderstaand formulier in.
Ik wil: