Gemiddelde beoordeling
9.3

MyaE+ / Divinia ultrasound

De MYAe+ Classical/DiViNiA van Cesare Quaranta uit Italië zorgt voor onmiddellijk resultaat, het werkt vetafbrekend, vochtafdrijvend, huidverstevigend als spieropbouwend. De combinatie van deze 4 programma’s is dan ook de beste behandeling om snel en lokaal te vermageren & te verstevigen. Het is terecht de beste en meest doeltreffende behandeling. Ook tegen iedere vorm van cellulite. De behandeling versterkt de huid en het spierweefsel met een verbeterde huidstructuur tot gevolg. Het vermindert de sinaasappelhuid en maakt de huid gladder, het activeert de bloedsomloop, stimuleert de lymfecirculatie, verwijdert de afvalstoffen en geeft zuurstof aan uw huid. Niet voor niets 4 behandelingen in één!

Een door ervaring en resultaat verbeterde versie van de Mya Classic/DiViNiA en heet nu de MYAe+. Deze machine is zo goed dat je er zowaar garantie op je behandelingen kan geven, bij goed gebruik. Afname van vet en proporties Gerichte spieropbouw zonder krachttraining Effectief cellulitis bestrijden Effectief overtollig vet verwijderen en bestrijden Opbouwen en versterken van de rugspieren, alsmede het verminderen van rugpijn Anti-aging en huid structuurverbetering Therapeutische behandelingen

Deze machine is zo goed dat je er zowaar garantie op je behandelingen kan geven, bij goed gebruik. Afname van vet en proporties Gerichte spieropbouw zonder krachttraining Effectief cellulitis bestrijden Effectief overtollig vet verwijderen en bestrijden Opbouwen en versterken van de rugspieren, alsmede het verminderen van rugpijn Anti-aging en huid structuurverbetering Therapeutische behandelingen. Bij deze machine krijgt u een Nederlandse handleiding.

Contact Bel ons op +31 (0)475 565 461, stuur ons een e-mail via info@hetgezondealternatief.nl of vul onderstaand formulier in.
Ik wil:
Belangrijke mededeling
Belangrijke mededeling

Beste klanten, 

Om de verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) tegen te gaan en omdat de gezondheid van onze klanten bij ons met stip bovenaan staat, hebben wij de beslissing gemaakt om de kliniek tijdelijk te sluiten volgens de richtlijnen van het RIVM. 
Wij zullen de ontwikkelingen op de voet volgen, en weer open gaan zodra dit verantwoord en veilig is. Uiteraard houden wij u daarvan op de hoogte.

Wij zullen alle klanten telefonisch inlichten.

Mochten er vragen zijn, dan horen we het graag. 
We hopen u snel weer in goede gezondheid te zien. 

Met vriendelijke groet,
Team Het Gezonde Alternatief

Sehr geehrte Kunden,

Um die Ausbreitung des Coronavirus (COVID-19) zu verhindern und weil die Gesundheit unserer Kunden oberste Priorität hat, haben Wirbeschlossen, die Klinik vorübergehend zu schließen. Wir werden die Entwicklungen genau verfolgen und wieder öffnen, sobald dies verantwortungsbewusst und sicher ist. Wir werden Sie natürlich auf dem Laufenden halten. Wir werden alle Kunden telefonisch informieren. Wenn Sie Fragen haben, lassen Sie es uns bitte wissen. Wir hoffen, Sie bald wieder bei guter Gesundheit zu sehen.

Mit freundlichen Grüßen,
Team Het Gezonde Alternatief

Sluiten