Gemiddelde beoordeling
9.3

MyaE+ / Divinia ultrasound

De MYAe+ Classical/DiViNiA van Cesare Quaranta uit Italië zorgt voor onmiddellijk resultaat, het werkt vetafbrekend, vochtafdrijvend, huidverstevigend als spieropbouwend. De combinatie van deze 4 programma’s is dan ook de beste behandeling om snel en lokaal te vermageren & te verstevigen. Het is terecht de beste en meest doeltreffende behandeling. Ook tegen iedere vorm van cellulite. De behandeling versterkt de huid en het spierweefsel met een verbeterde huidstructuur tot gevolg. Het vermindert de sinaasappelhuid en maakt de huid gladder, het activeert de bloedsomloop, stimuleert de lymfecirculatie, verwijdert de afvalstoffen en geeft zuurstof aan uw huid. Niet voor niets 4 behandelingen in één!

Een door ervaring en resultaat verbeterde versie van de Mya Classic/DiViNiA en heet nu de MYAe+. Deze machine is zo goed dat je er zowaar garantie op je behandelingen kan geven, bij goed gebruik. Afname van vet en proporties Gerichte spieropbouw zonder krachttraining Effectief cellulitis bestrijden Effectief overtollig vet verwijderen en bestrijden Opbouwen en versterken van de rugspieren, alsmede het verminderen van rugpijn Anti-aging en huid structuurverbetering Therapeutische behandelingen

Deze machine is zo goed dat je er zowaar garantie op je behandelingen kan geven, bij goed gebruik. Afname van vet en proporties Gerichte spieropbouw zonder krachttraining Effectief cellulitis bestrijden Effectief overtollig vet verwijderen en bestrijden Opbouwen en versterken van de rugspieren, alsmede het verminderen van rugpijn Anti-aging en huid structuurverbetering Therapeutische behandelingen. Bij deze machine krijgt u een Nederlandse handleiding.

Contact Bel ons op +31 (0)475 565 461, stuur ons een e-mail via info@hetgezondealternatief.nl of vul onderstaand formulier in.
Ik wil:
Belangrijke mededeling
Belangrijke mededeling

Beste klanten, 

VOORZORGMAATREGEL CORONA

- ziek, verkouden, hoest, griep afspraak af zeggen

- Gelieve mondkapje mee nemen

- Alléén binnen komen

Met vriendelijke groet,
Team Het Gezonde Alternatief

Sehr geehrte Kunden,

CORONA VORSICHTSMASSNAHMEN 

- Krankheit, Erkältung, Husten, Grippe Termin absagen 

- Bitte Gesichtsmaske mitbringen 

- Nur allein hereinkommen

Mit freundlichen Grüßen,
Team Het Gezonde Alternatief

Sluiten