Gemiddelde beoordeling
9.3

MesoGun

Een Meso Gun is een apparaat om een behandelingen met werkzame stoffen te geven door middel van injecties.

Hoe werkt het?

Mesotherapie is gebaseerd op het toedienen van werkzame stoffen op plaatsen daar waar het nodig is. Dit betekent dat er door middel van kleine prikjes in de huid, op de gewenste plaatsen, kleine hoeveelheden werkzame stoffen worden ingebracht.
Mesotherapie is een gezonde en veilige manier om de huid meer vitaliteit te geven. Doordat hyaluronzuur hygroscopisch is (het heeft een gigantisch vermogen water aan te trekken), bevordert het de hydratatie van de huid. Bovendien zorgen de vele kleine prikjes voor een stimulatie van collageen en elastine. 

Kwaliteit en veiligheid

De mesogun waarmee wij werken is in staat om cross-linked hyaluronzuur fillers in de huid te brengen. Dit maakt het apparaat uniek.  Het hyaluronzuur dat gebruikt wordt, is geproduceerd volgens strikte Europese richtlijnen op het gebied van kwaliteit en veiligheid.
De Mesogun is volledig computer gestuurd waardoor de dosering van het hyaluronzuur en de rimpeldiepte van te voren kan worden bepaald. Het risico op teveel of te diep behandelen is hierdoor uitgesloten. Dit in tegenstelling tot handmatig inbrengen.

Contact Bel ons op +31 (0)475 565 461, stuur ons een e-mail via info@hetgezondealternatief.nl of vul onderstaand formulier in.
Ik wil:
Belangrijke mededeling
Belangrijke mededeling

Beste klanten, 

VOORZORGMAATREGEL CORONA

- ziek, verkouden, hoest, griep afspraak af zeggen

- Gelieve mondkapje mee nemen

- Alléén binnen komen

Met vriendelijke groet,
Team Het Gezonde Alternatief

Sehr geehrte Kunden,

CORONA VORSICHTSMASSNAHMEN 

- Krankheit, Erkältung, Husten, Grippe Termin absagen 

- Bitte Gesichtsmaske mitbringen 

- Nur allein hereinkommen

Mit freundlichen Grüßen,
Team Het Gezonde Alternatief

Sluiten