Gemiddelde beoordeling
9.3

LED photon deep therapy

Bio photomodulatie word ook wel celregeneratie door middel van LED lichttherapie genoemd. 
LED therapie is een wetenschappelijk verantwoorde methode waarbij licht met specifieke golfengtes gebruikt wordt om selectief de stofwisseling van de cellen te activeren en te stimuleren, het is dus 100% natuurlijk ! Als licht een cel binnenkomt gaat de cel 'resoneren' en de opgenomen lichtenergie veroorzaakt chemische en fysieke veranderingen die de cel activiteit stimuleren. Dit is wat we 'fotomodulatie' noemen.

Deze machine met 4 lichtbronnen is fotodynamisch koud licht. Het kan voor verschillende doeleinden worden ingezet. LED licht therapie zorgt voor herstellende energie, doorbloeding, versnelt de groei van cellen en stimuleert de productie van collageen, celeiwit in de vezels alsook elastine en stimulatie van de celstofwisseling. De fotodynamische chromotherapie bestaat uit rood, blauw, geel, en groen licht, die elk hun specifieke werking hebben. Het heeft als effect; reparatie en het regenereren van huidcellen. Afhankelijk van de gewenste beauty oplossing zoals verouderde huid, acne huid, vlekken op de huid, gerimpelde huid, allergieën en een zon verbrande huid worden er verschillende kleuren in gezet. Het geeft geen schade aan de huid en is uitermate comfortabel en geeft de beste wetenschappelijk bewezen technologische prestatie voor de huid

Contact Bel ons op +31 (0)475 565 461, stuur ons een e-mail via info@hetgezondealternatief.nl of vul onderstaand formulier in.
Ik wil:
Belangrijke mededeling
Belangrijke mededeling

Beste klanten, 

VOORZORGMAATREGEL CORONA

- ziek, verkouden, hoest, griep afspraak af zeggen

- Gelieve mondkapje mee nemen

- Alléén binnen komen

Met vriendelijke groet,
Team Het Gezonde Alternatief

Sehr geehrte Kunden,

CORONA VORSICHTSMASSNAHMEN 

- Krankheit, Erkältung, Husten, Grippe Termin absagen 

- Bitte Gesichtsmaske mitbringen 

- Nur allein hereinkommen

Mit freundlichen Grüßen,
Team Het Gezonde Alternatief

Sluiten