Gemiddelde beoordeling
9.3

HiFu-Ultratherapie

Ultra deep therapie of te wel HiFu (High Frequency Focused Ultrasound) Ook bekent als ULTHERA Een strakkere kaaklijn en contourvorming van de hals, liften van de wenkbrauwen en correctie van overhangende oogleden zonder chirurgie? Met de hoogfrequent gefocuste ultrasound techniek is dit nu mogelijk.

Wat is Ultratherapy? Van ons gelaat is veel af te lezen. Hoewel rimpels een associatie opwekken van levenservaring, lijkt een verslapte huid meer te duiden op vermoeidheid. Chirurgische ingrepen waren altijd al een optie – maar nu is er de Ulthera, een niet-invasieve methode met ultrasone geluidspulsen, die het effect van tijd en zwaartekracht op uw huid tegenwerkt. De 30 minuten durende Ulthera behandeling maakt gebruik van de kracht van het lichaam om zichzelf te regenereren. Stap voor stap wordt de huid en het onderliggende weefsel hersteld en verstrakt.

Hoe werkt de Ultratherapy? Net als met andere Ultrasoundbehandelingen wordt een vlakke ultrasoundkop op uw huid geplaatst. Deze projecteert het beeld van de huid en onderliggende weefsels als een echo op de monitor. N.a.v. dit beeld kan de behandelaar precies zien in welke diepte van de huid de collageennetwerken liggen. Met hetzelfde handstuk wordt vervolgens een warmteontwikkeling opgewekt precies in de collageenlaag. Het effect van de warmteontwikkeling op het collageen is een verstrakking van deze huidlaag, waardoor er geleidelijk een natuurlijke lifting van de huid ontstaat. Het huidoppervlak zelf raakt daarbij niet beschadigd en er zal dus ook zo goed als geen roodheid of zwelling ontstaan

Contact Bel ons op +31 (0)475 565 461, stuur ons een e-mail via info@hetgezondealternatief.nl of vul onderstaand formulier in.
Ik wil:
Belangrijke mededeling
Belangrijke mededeling

Beste klanten, 

VOORZORGMAATREGEL CORONA

- ziek, verkouden, hoest, griep afspraak af zeggen

- Gelieve mondkapje mee nemen

- Alléén binnen komen

Met vriendelijke groet,
Team Het Gezonde Alternatief

Sehr geehrte Kunden,

CORONA VORSICHTSMASSNAHMEN 

- Krankheit, Erkältung, Husten, Grippe Termin absagen 

- Bitte Gesichtsmaske mitbringen 

- Nur allein hereinkommen

Mit freundlichen Grüßen,
Team Het Gezonde Alternatief

Sluiten