Tanden Bleken
Bij ons heeft u snel weer een stralend wit gebit. Wij helpen u graag om uw tanden op een veilige en effectieve wijze te bleken in een zo kort mogelijke tijd doordat wij gebruik maken van de nieuwste technieken op het gebied van tandenbleken. Uiteraard op een veilige en zeer verantwoorde manier. Wij werken met peroxidevrije tandenbleekgel. Deze tast het glazuur en de vullingen niet aan, daarom is tanden bleken met onze bleekgel zeer veilig. De gel is ook geschikt voor mensen met gevoelige tanden. De behandeling kan probleemloos herhaald worden voor een optimaal resultaat. Ook is er een optie voor 0.1% peroxide tandenbleekgel.

Na de behandeling ziet u direct het resultaat. Het gebit zal daarna langzaam weer verkleuren. De snelheid waarmee de verkleuring optreedt is afhankelijk van de levensstijl. Drinkt u veel koffie, thee en rode wijn en rookt u veel sigaretten, dan zullen de tanden sneller verkleuren en heeft u dus sneller een nieuwe behandeling nodig.

Voor een optimaal resultaat raden wij aan om de eerste 12 uur na de behandeling geen koffie, rode wijn en andere kleurhoudende voedingsmiddelen te nuttigen.

Wij bieden diverse behandelingen aan:

 • 4-8 tinten lichter - 20 minuten
 • 8-14 tinten lichter - 40 minuten
 • 14-20 tinten lichter - 60 minuten

  Het kan nodig zijn om meer dan 1 behandeling te ondergaan. In de meeste gevallen geven 3 opeenvolgende behandelingen van 20 minuten het beste resultaat.
 • tanden bleken
  tanden004
  tandenbleken002
  tandenbleken003
   

  Contact

  Neem nu vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden of maak via het contactformulier geheel gratis en vrijblijvend een afspraak.

   Bel nu