Stoppen met roken
Wist u dat roken gemiddeld €20.000,- per 10 jaar kost? Denk hierbij aan kosten zoals de aankoop van sigaretten, aanstekers, kauwgoms, tandartskosten en de benzine om de sigaretten te halen. Wij moedigen u aan om voorgoed te stoppen met roken en om te beginnen met het sparen van duizenden euro's. Door ons hoge slagingspercentage van ruim 90% hebben wij in 25 jaar al ruim 20.000 mensen kunnen helpen met het stoppen met roken. Het lukt u door onze behandeling ook!

Belangrijk: vergoeding via uw zorgverzekering is mogelijk! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Onze behandeling ‘Easy To Stop’ (vastgelegd onder de naam ‘Ruduxit Dormiebat’) is een pijnloze laseracupunctuur behandeling die slechts 30 minuten duurt. Lees hieronder meer over de succesvolle behandeling.
 
stop smoking
 

Laseracupunctuur behandeling

Tijdens de behandeling worden de nicotine receptoren in de hersenen tot slaap gebracht. Tevens wordt ervoor gezorgd dat het lichaam geen nicotine meer accepteert. Dat wil zeggen dat uw lichaam na de behandeling als het ware in opstand komt tegen nicotine. Dit kan zich uiten door misselijkheid, braken, kortom een gevoel van ‘het zich niet lekker voelen’. Omdat het lichaam dermate reageert op de behandeling, is het noodzakelijk dat er geen verse nicotine in het lichaam zit tijdens de behandeling. Daarom mag u gedurende 12 uur voor de behandeling niet roken!

Tegelijkertijd wordt er tijdens de behandeling voor gezorgd dat u na het stoppen met roken geen last gaat krijgen van ontwenningsverschijnselen. Dit betekent dat u bijvoorbeeld niet agressief, nerveus, chagrijnig of depressief gaat worden. Tevens remt de behandeling ook het verlangen naar zoet en hartig zodat men geen kilo’s aan komt. Daarnaast wordt vet verbranding geactiveerd waardoor ook het gewicht stabiel blijft.

De behandeling duurt slechts 30 minuten, maar heeft een levenslang effect waarbij u de behoefte naar roken"vergeet". Binnen 30 minuten kunt u dus voor de rest van uw leven stoppen met roken én beginnen met sparen. Met een slagingspercentage van maar liefst 90%, zijn wij trots op al onze klanten die voorgoed gestopt zijn met roken. Om complete garantie te bieden, kunnen onze klanten, wanneer de behoefte naar roken tóch te sterk is, binnen 3 maanden terugkomen voor een gratis nabehandeling.

Na de behandeling

Na de behandeling is het raadzaam om de eerste paar weken ruimtes te vermijden waar heel erg veel gerookt wordt. Daarbij wordt gedacht aan ruimtes die “blauw” staan van de rook, omdat u dan toch passief te veel nicotine binnenkrijgt. U mag verder geen nicotinepleisters of nicotinekauwgom gebruiken (ook niet voor de behandeling) en u moet veel water drinken om het lichaam van nicotine te zuiveren.

Alle voordelen op een rij:
 • Slagingspercentage 90%
 • Pijnloze behandeling van 30 minuten
 • Vergoeding is mogelijk
 • 3 maanden garantie

  Wilt u graag stoppen met roken door onze behandeling?
  Vul dan het contactformulier in en neem vandaag nog contact met ons op! Maak direct een afspraak of vraag naar meer informatie, wij helpen u graag!

 • Behandelaars

  Het Gezonde Alternatief
  Marja van der Pol
  Eiermarkt 28
  6042 HV Roermond
  Tel: 0475 565 461
  Mail: info@hetgezondealternatief.nl
  www.hetgezondealternatief.nl
  Total Body Control
  Fleur Vreeken
  Piet Smitstraat 19
  1602 VA Enkhuizen
  Tel.: 06 24 50 94 57
  Mail: info@totalbodycontrol.nl
  www.totalbodycontrol.nl
  Body-Harmony
  Tally vd Staay
  Beatrixweg 55
  8181LD Heerde
  Tel. 0653124811
  Mail: info@body-harmony.nl
  www.body-harmony.nl
   

  Contact

  Neem nu vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden of maak via het contactformulier geheel gratis en vrijblijvend een afspraak.

   Bel nu