SkinboosterMesotherapie is een techniek waarbij de huid met naald prikken gestimuleerd wordt. Hierbij worden ook regenererende producten onderhuids ingebracht. Studies hebben aangetoond dat deze gun een precies gekalibreerde injectiediepte in millimeters bereikt, en een dichtheid heeft tot 500 prikjes per vierkante centimeter.

Wat houdt een skinbooster behandeling in?

Met een skinbooster behandeling geef je de huid als het ware een echte boost. Omdat elke huid anders is heeft ook elke huid een andere werk stof nodig. Dit kun je vergelijken met de werkstoffen die in verschillende crèmes zitten. Voor een vette huid gebruik je een speciale creme. Skinboosters zorgen ervoor de huid langdurig diep te hydrateren, daar waar dat het meest nodig is. Het zorgt zo voor een geleidelijke verbetering van de huidkwaliteit, en geven de huid de mooie en natuurlijke gloed terug. Deze behandeling is ook geschikt voor Acne littekens.

Heeft u interesse in de skinbooster behandeling maar heeft u nog vragen? Neem dan contact op zodat we u kunnen advizeren en uitnodigen voor een vrijblijvend intake gesprek!

Hoe werken de BCN Skinboosters?

In tegenstelling tot de corrigerende werking van fillers (rimpes opvullen, volume vermeerderen, contourverbetering), worden skinboosters gebruikt om de huid van binnenuit te verzorgen. Skinboosters verbeteren de kwaliteit van de huid door de hydrobalans te herstellen en de elasticiteit te verbeteren. Hierdoor treedt vermindering van oneffenheden en lijntjes op, een soepele, gladde huid wordt gecreëerd. BCN Skinboosters maakt gebruik van hydraterende micro-injecties met hyaluronzuur om de natuurlijke hyaluronzuur-reserves aan te vullen en de huid van binnenuit langdurig te verbeteren. Deze behandeling bestaat uit een serie zeer fijne injecties toegediend door één van onze gespecialiseerde behandelaars. BCN Skinboosters verbetert de huidkwaliteit door de hydratatie diep in de huid te verbeteren en dat zie je aan de oppervlakte van de huid. De huid wordt hierdoor gladder, elastischer en steviger en zal meer stralen dan voorheen.

Voor wie is een Skinbooster geschikt?

BCN Skinboosters is een veelzijdige productlijn die geschikt is voor zowel mannen als vrouwen en voor elk huidtype: voor mensen met een jonge of verouderde huid; voor het gezicht, de hals, de lippen, de handen en het decolleté. Ook voor mensen die hun huidstructuur willen verbeteren, bijvoorbeeld in het geval van littekens als gevolg van acne of een door de zon beschadigde huid, zijn BCN Skinboosters uitermate geschikt.
 
 

Contact

Zou je graag een gezonde en frisse huid willen hebben en ook heerlijk in je vel zitten? Neem dan nu vrijblijvend met ons contact op voor de mogelijkheden of maak via het contactformulier geheel gratis en vrijblijvend een afspraak.

    Bel nu