Gemiddelde beoordeling
9.3

Rimpels verminderen

Rimpels ontstaan meestal op plaatsen in het gezicht waar de mimiek het sterkste is, op het voorhoofd, langs de ogen of de mondhoeken. Deze rimpels rondom het gelaat kunnen zorgen voor een verouderde uitstraling. Een behandeling met Bocouture zorgt ervoor dat deze gebieden gladder worden gemaakt. Lijntjes en rimpels worden opgevuld zonder aantasting van de normale gelaatsuitdrukking.

Deze behandeling wordt uitgevoerd door BIG geregistreerde plastische chirurg dokter M. Abkhez.

Eenvoudig een afspraak maken?

Resultaten rimpels verminderen

Bocouture wordt met een zeer fijne naald in het te behandelen gebied geïnjecteerd. Het resultaat is na 3 tot 14 dagen duidelijk zichtbaar. Het effect van de behandeling blijft 3 tot 4 maanden zichtbaar afhankelijk van het huidtype. Wanneer de behandeling regelmatig wordt ondergaan kan het gewenste effect tot wel 6 maanden aanhouden.

De behandelzones

U kunt kiezen uit de volgende zones om te laten behandelen:

  • Frons
  • Kraaienpootjes
  • Voorhoofd
  •  Wenkbrauwlift

Dé oplossing voor overmatig zweten of migraine

Naast het opvullen van zichtbare rimpels kan Bocouture ook gebruikt worden bij overmatige transpiratie (hyperhidrosis). Bij injectie van deze spierontspanner zal de werking van de zenuwen die de zweetklieren prikkelen blokkeren, met als resultaat dat de klieren geen zweet meer produceren.

Zo kan Bocouture ook worden ingezet bij hevige hoofdpijn of migraine welke vaak wordt veroorzaakt door spanning op het hoofd. De werkzame stof zorgt ervoor dat de spieren in het hoofd zich kunnen ontspannen waardoor deze spanning en ook de hoofdpijn verdwijnt. Een kleine behandeling met een zeer groot effect.

Neem contact op voor de mogelijkheden

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt u graag meer informatie? Bel ons via 010-413 1537 en maak een afspraak voor een persoonlijke kennismaking.

Contact Bel ons op +31 (0)475 565 461, stuur ons een e-mail via info@hetgezondealternatief.nl of vul onderstaand formulier in.
Ik wil:
Belangrijke mededeling
Belangrijke mededeling

Beste klanten, 

VOORZORGMAATREGEL CORONA

- ziek, verkouden, hoest, griep afspraak af zeggen

- Gelieve mondkapje mee nemen

- Alléén binnen komen

Met vriendelijke groet,
Team Het Gezonde Alternatief

Sehr geehrte Kunden,

CORONA VORSICHTSMASSNAHMEN 

- Krankheit, Erkältung, Husten, Grippe Termin absagen 

- Bitte Gesichtsmaske mitbringen 

- Nur allein hereinkommen

Mit freundlichen Grüßen,
Team Het Gezonde Alternatief

Sluiten