Gemiddelde beoordeling
9.3

Pedicure

We besteden genoeg tijd aan de verzorging van onze huid en haar, maar onze voeten worden vaak vergeten. Onze voeten brengen ons overal heen, zij dragen ons hele gewicht bij elke stap die we zetten. En toch vergeten we onze voeten nog wel eens te verzorgen. Gun uw voeten daarom regelmatig een bezoekje aan de pedicure. Vaak komt men in contact met de pedicure door voetklachten zoals likdoorns of een ingroeiende nagel. Door regelmatig de voeten te behandelen kunnen deze ongemakken vaak voorkomen worden.

 Waarom voetverzorging?

Onze voeten hebben het soms zwaar te verduren. Door onderander lange wandelingen en slecht schoeisel, dit vergroot de kans op pijnlijke blaren. Eelt maken de voeten ook niet mooier en kan bovendien vervelend aanvoelen. Eeltvorming ontstaat wanneer de huid langere tijd wordt blootgesteld aan druk en wrijving. Het dragen van te ruime schoenen of het dragen van schoenen zonder sokken kan de kans op eeltvorming vergroten. Ook extreme zweetvoeten vergroten de kans op eelt. Daarnaast zijn kloven op de hiel een veelvoorkomend probleem. De voeten bevatten weinig talgklieren, waardoor ze sneller kunnen uitdrogen. Hierdoor kunne kloven ontstaan. Een ander voetprobleem zijn likdoorns. Likdoorns kunnen ontstaan door verkeerde schoenen of door vaak belastende bewegingen uit te voeren, zoals tijdens het sporten. Ouder wordende mensen hebben hier vaak last van, doordat de huid dunner wordt of door de suikerziekte.

Wat doet een pedicure?

Een pedicure heeft als doel om u pijnvrij te laten lopen. Daarnaast zorgt ze ervoor dat uw voeten er weer mooi verzorgd uitzien. Omdat te bereiken verwijdert de pedicure eelt en likdoorns. Ook knip en freest zij uw nagels op de juiste wijze en kan zij nagelproblemen oplossen. Ook kan ze u van advies geven bij verschillende voet- en nagelproblemen.


Wat houd een pedicure behandeling in?

- Desinfecteren van de huid 

 - Nagels verzorgen en knippen

 - Eventuele eelt en aanwezige likdoorns verwijderen 

 - Eelt afwerken met frees 

 - Kloven behandelen

 - kleine voetmassage

 - Verzorgende creme

Contact Bel ons op +31 (0)475 565 461, stuur ons een e-mail via info@hetgezondealternatief.nl of vul onderstaand formulier in.
Ik wil:
Belangrijke mededeling
Belangrijke mededeling

Beste klanten, 

VOORZORGMAATREGEL CORONA

- ziek, verkouden, hoest, griep afspraak af zeggen

- Gelieve mondkapje mee nemen

- Alléén binnen komen

Met vriendelijke groet,
Team Het Gezonde Alternatief

Sehr geehrte Kunden,

CORONA VORSICHTSMASSNAHMEN 

- Krankheit, Erkältung, Husten, Grippe Termin absagen 

- Bitte Gesichtsmaske mitbringen 

- Nur allein hereinkommen

Mit freundlichen Grüßen,
Team Het Gezonde Alternatief

Sluiten