Gemiddelde beoordeling
9.3

Over ons

De praktijk bestaat reeds sinds 1997 en is door de jaren zeer ervaren en vernieuwend geweest door bijscholing in veel al nieuwe technieken en heeft de nieuwste machines eigen gemaakt.

Onze specialisatie ligt in het stoppen met roken door middel van een eigen ontwikkelde methode  “Ruduxit Dormiebat”(Easy To Stop, dit is een gedeponeerde behandeling) met een gemiddelde slagingspercentage van maar liefst 90%.

Dan  hebben wij nog als specialisatie omvangvermindering met de methode “Figura Disciplinam ” (deze methode is ook een gedeponeerde handeling).
Wij zijn ook vernieuwend in Face Lift (met Ultradeep therapie), Ontharing (géén IPL, maar SHR en E-light) en Mesotherapie behandelingen met de aller nieuwste methodes en apparatuur.
Daarnaast hebben wij verschillende, als ook vernieuwende huid verbeterings- en schoonheidsbehandelingen.

Graag inspireeren we jou met onze behandelingen en behandelmethodes. Want wie wil er nu niet genoeg energie hebben, een mooie huid en gezond ouder worden en hoe bereik je dat ? Simpel, maar tegelijkertijd ook heel lastig…. Want een mooie huid, veel energie en een goed gewicht hangt af van veel verschillende factoren : stress, hormoonbalans, slaappatroon, eetgewoonten, goede keuzes maken voor jezelf, voldoende bewegen en op tijd ontspannen. Dus eigenlijk je “lifestyle”. Als dit allemaal klopt, heb je grote kans dat je én lekker in je vel zit én een stralende huid hebt. Maar helaas is het in het dagelijks leven héél lastig om die balans te houden. Wat wij voor je kunnen doen is te kijken dat we met onze behandelingen jou weer beter in je vel kunnen laten zitten en/of een verbetering van je huid kunnen krijgen. 

Daar wij in de afgelopen jaren veel kennis hebben opgedaan met verschillende apparatuur, kunnen en mogen wij die dan ook verkopen met de daarvoor bij behorende cursussen.
Naast onze estetische apparatuur, verhuren wij ook de methode “Easy To Stop”

Wij zijn aangesloten bij de brancheorganisatie ANBOS en het CAT en zijn onze werkruimtes goedgekeurd door de GGD.

Je word er geweldig geholpen! Ik ben zeer tevreden.
Absoluut een aanrader!
- Kirsten Bruinsma -
Contact Bel ons op +31 (0)475 565 461, stuur ons een e-mail via info@hetgezondealternatief.nl of vul onderstaand formulier in.
Ik wil: