Gemiddelde beoordeling
9.3
Nice & Tight

Tanden bleken

Afspraak maken voor deze behandeling

Tanden bleken

Sprechen Sie Deutsch? Klicke hier

Gaat u binnenkort trouwen? Heeft u een belangrijk sollicitatiegesprek, of eindelijk die date? Een cadeautje voor uzelf of een andere belangrijke gebeurtenis waarbij u zich geen zorgen wilt maken over uw glimlach? 

Bij kliniek Het Gezonde Alternatief in Roermond heeft u snel weer een stralend wit gebit. Zij helpen u graag om uw tanden op een veilige en effectieve wijze te bleken in een zo kort mogelijke tijd!

    Een afspraak maken?

Sinds kort maken ze gebruik van de nieuwste technieken op het gebied van tandenbleken, op een veilige en zeer verantwoorde manier. Door veel roken, (koffie of thee) drinken, nuttigen van alcohol of andere zaken worden de tanden behoorlijk aangetast. 

Je kan kiezen om 4-8 tinten lichter te gaan (in slechts 20 minuten behandeling), of kies je voor 8-14 tinten lichter (in 40 minuten) of tot 20 tinten lichter (in 60 minuten)

Tandenbleken kosten

 • Tandenbleken (20 minuten): 4-8 tinten lichter van € 37,50 
 • Tandenbleken (40 minuten): 8-14 tinten lichter van € 47,50 
 • Tandenbleken (60 minuten): 14-20 tinten lichter van € 57,50

Tijdens de behandeling wordt een speciale gel met de werkzame stoffen (zonder peroxide) op de tanden aangebracht. Met behulp van een speciale Led-lamp (laser) worden je tanden heel wat tinten witter.

Gegarandeerd succes in één van de meest succesvolle salons in de regio.

Het Gezonde Alternatief werkt uitsluitend met peroxidevrije tandenbleekgel. Deze tast het glazuur en de vullingen niet aan, daarom is tanden bleken met onze bleekgel zeer veilig. De gel is ook geschikt voor mensen met gevoelige tanden. De behandeling kan probleemloos herhaald worden voor een optimaal resultaat.

Na een tandenbleek behandeling met peroxidevrije bleek- gel ziet u direct het resultaat. Meestal kleurt het gebit bij de eerste behandeling tussen de 4 en 8 tinten lichter. Het gebit zal daarna langzaam weer verkleuren. De snelheid waarmee de verkleuring optreedt is afhankelijk van de levensstijl. Drinkt u veel koffie, thee en rode wijn en rookt u veel sigaretten, dan zullen uw tanden sneller verkleuren. En dan heeft u dus sneller een nieuwe behandeling nodig. 

Tanden gebleekt, super resultaat en geen irritatie, wel mooi gebit! - Elin Hubregtse -
Veelgestelde vragen over Tanden bleken
 • Is tanden bleken veilig?

  Het Gezonde Alternatief werkt uitsluitend met peroxidevrije tandenbleekgel. Deze tast het glazuur en de vullingen niet aan, daarom is tanden bleken met onze bleekgel zeer veilig. De gel is ook geschikt voor mensen met gevoelige tanden. De behandeling kan probleemloos herhaald worden voor een optimaal resultaat.

 • Hoe lang blijven mijn tanden wit?

  Na een tandenbleek behandeling met peroxidevrije bleek- gel ziet u direct het resultaat. Het gebit kleurt de eerste 2 uur nog door ongeveer tussen de 4 en 8 tinten lichter. Het gebit zal daarna langzaam weer verkleuren. De snelheid waarmee de verkleuring optreedt is afhankelijk van de levensstijl. Drinkt u veel koffie, thee en rode wijn en rookt u veel sigaretten, dan zullen uw tanden sneller verkleuren. En dan heeft u dus sneller een nieuwe behandeling nodig.

  Een behandeling met een peroxide bleekgel bij de tandarts is duurder, maar omdat peroxide in het glazuur doordringt, zal het resultaat langer aanhouden. Omdat het gehalte peroxide tegenwoordig maximaal 6% mag zijn, is de duurzaamheid verminderd in vergelijking met de 35%-gels die vroeger werden gebruikt. Daarom stappen steeds meer tandartsen over op peroxidevrij bleken. Op facings wordt het ook steeds meer toegepast.

 • Hoe lang duurt een behandeling?

  1 behandeling duurt circa 20-25 minuten. Voor een optimaal resultaat kan het nodig zijn om meer dan 1 behandeling te onder gaan. In de meeste gevallen geven 3 opeenvolgende behandelingen van 20 minuten een optimaal resultaat

 • Doet het tanden bleken pijn?

  Nee, de behandeling is geheel pijnvrij.

 • Is het LED-licht schadelijk?

  Nee, dit is 100% veilig

 • Kunnen kronen ook worden gebleekt?

  Ook op kronen komt een aanslaglaag. Deze aanslag wordt met bleken verwijderd, maar het wordt niet lichter dan de oorspronkelijke kleur van de kroon.

 • Mag ik na de behandeling gelijk eten en drinken?

  De eerste 12 uur na de behandeling mag u geen koffie, rode wijn en andere kleurhoudende voedingsmiddelen nuttigen.

 • Waardoor wordt de kleur van mijn tanden bepaald?

  Dit wordt bepaald door:
  
Genetische factoren
  
Consumptie: eten-drink en rookgedrag
  Mondverzorging: hoe vaak poets/flos je en frequentie tandartsbezoek

 • Wat zijn de voordelen van bleken zonder peroxide?

  Voordelig Pijnloos
  
Snel resultaat Veilig

 • Wat zijn de nadelen van peroxidevrij tanden bleken?

  Uw verkleuring van de tanden treedt sneller op dan bij bleken met peroxide. Dit hangt sterk samen met consump- tiepatroon. De terugloop kan vertraagd worden door het gebruik van whitning tandpasta.

 • Krijg ik een Gerard Joling lach na het bleken?

  Dat hangt ervan af. Als u van uzelf een Gerard Joling lach heeft, zal deze na het bleken tevoorschijn komen. Bij peroxidevrij bleken krijgt u uw natuurlijk tandkleur terug. Voor de meeste mensen zal gelden dat dit geen Gerard Joling lach is. Gerard Joling zelf heeft zijn witte lach trouwens te danken aan facings.

 • Kan ik gevoelige tanden krijgen?

  Nee, omdat geen peroxide wordt gebruikt, krijgt u geen gevoelige tanden.

Prijslijst
 • 20 minuten 4-10 tinten witter€ 37,50
 • 40 minuten 8-20 tinten witter€ 47,50
 • 60 minuten 12-26 tinten witter€ 57,50
 • Tanden bleken in combinatie met Easy to Stop€ 27,50
 • 5 kaart voor 20 min.€ 125,-
 • 5 kaart voor 40 min.€ 162,50
 • 5 kaart voor 60 min.€ 212,50
 • Hou er rekenening mee dat er 12 - 24 uur na de behandeling geen kleurstoffen gegeten of gedronken mogen worden. Bijvoorbeeld koffie, thee, tomatensaus ect. Ga dus niet na de behandeling uit eten dit zou ervoor zorgen dat de aanslag direct weer terug kom
Neem contact op
Contact Bel ons op +31 (0)475 565 461, stuur ons een e-mail via info@hetgezondealternatief.nl of vul onderstaand formulier in.
Ik wil:
Belangrijke mededeling
Belangrijke mededeling

Beste klanten, 

VOORZORGMAATREGEL CORONA

- ziek, verkouden, hoest, griep afspraak af zeggen

- Gelieve mondkapje mee nemen

- Alléén binnen komen

Met vriendelijke groet,
Team Het Gezonde Alternatief

Sehr geehrte Kunden,

CORONA VORSICHTSMASSNAHMEN 

- Krankheit, Erkältung, Husten, Grippe Termin absagen 

- Bitte Gesichtsmaske mitbringen 

- Nur allein hereinkommen

Mit freundlichen Grüßen,
Team Het Gezonde Alternatief

Sluiten