Gemiddelde beoordeling
9.3
Nice & Tight

No Needle Meso LED therapie

Afspraak maken voor deze behandeling

No-Needle Meso-Led-therapie

No Needle Mesotherapie

Nu is er ook mesotherapie zonder naalden: de No Needle Mesotherapie. Dit is een pijnloze en veilige manier om actieve werkstoffen zoals het huideigen hyaluronzuur in de diepere huidlagen te brengen.

Wat doet No Needle Mesotherapie?

Door het elektroporatie systeem worden celmembranen tijdelijk doorlaatbaar gemaakt. Daardoor kunnen de actieve werkstoffen eenvoudig rechtstreeks tot in de celkernen opgenomen worden. De stofwisselingsprocessen worden hierdoor verbeterd en de bloed- en lymfecirculatie gestimuleerd.

De huid krijgt een vitaliserende oppepper. De gladheid en hydratatie van de huid nemen enorm toe. Uw teint wordt helder. De huidstructuur wordt egaler en grove poriën verfijnen. Fijne rimpels verdwijnen en grovere rimpels worden minder diep. Ook wordt de huid rondom de ogen gelift. De huid voelt steviger en soepeler aan, de huid gaat er jonger uitzien en krijgt een mooie gezonde uitstraling.

No needle Meso tharapie word in combinatie met een LED-gezichtsbehandeling gedaan

Wat is LED therapie?
Deze nieuwe en pijnloze methode is de laatste innovatie op het gebied van huidverbetering. LED staat voor Light Emitting Diode, het is een relatief nieuwe toepassing in de huidtherapie. Het is een lichttherapie waarbij licht met een bepaalde frequentie wordt gebruikt om de huid te verbeteren. LED is wel licht maar behoort niet tot de lasers of IPL waardoor het weefsel niet beschadigd wordt. De lamp geeft geen warmte af.  

Waar is LED-lichttherapie voor geschikt?

Met LED-lichttherapiebehandelingen kun je het volgende aanpakken ter verbetering van de huid:

 • Acne en andere onzuiverheden
 • Rimpels en fijne lijntjes
 • Oppervlakkige littekens
 • Pigmentvlekken
 • Grove poriën en grove huidstructuur

Ook is LED-lichttherapie inzetbaar ter bevordering van wondgenezing, na een cosmetische of medische ingreep en tegen huidveroudering

Voor de verbetering van de huid wordt een LED-masker met 495 LED-lampjes ingezet, wat lichtgolven uitzendt naar de huid, welke ofwel oppervlakkig of dieper doordringen. Hoe diep het LED-licht doordringt, is afhankelijk van de kleur van het licht dat wordt gebruikt. Vervolgens wordt op deze manier de aanmaak van collageen, elastine en hyaluron in de huid gestimuleerd. Eventuele rimpels zullen vervagen en uiteindelijk krijgt de huid een strakkere, jeugdigere uitstraling. Het beste resultaat is te bereiken als de behandelingen in kuur verband worden gedaan of in combinatie met andere huidverbeterende behandelingen.

Het mooie aan LED-lichttherapie is dat het geschikt is voor alle huidtypes, voor zowel mannen als vrouwen van alle leeftijden, en geen nadelige effecten heeft voor het lichaam.

Natuurlijk is het ook mogelijk om LED-lichttherapie in combinatie te gebruiken met andere behandelingen, ter bevordering van een sneller en mooier resultaat. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld peelings, injectables, E-light, microneedling en mesotherapie.

Bekijk hier de video
De led behandelingen zijn heel aangenaam en na een aantal behandelingen met zichtbaar resultaat - Sandra van der Broek -
Veelgestelde vragen over No Needle Meso LED therapie
 • Wat is No needle mesotherapie

  Je kunt meso-werkzame stoffen met een injectie naald in de huid brengen maar ook zonder injectie naald. Tegenwoordig is er ook een nieuwe methode ontwikkeld: De No needle Mesotherapie. Hierbij worden de werkzame stoffen met radio-frequnzie via de poriën ingebracht zodat de meso-werkzame stoffen op een veel zachtaardige manier binnendringen, tot in de diepe huidlagen. De nieuwe techniek maakt het mogelijk de hoeveelheden werkzaam stoffen die nodig zijn in de diepere huidlagen in te brengen. Een bijzondere techniek om mee te werken en voor u een fantastisch alternatief voor het laten spuiten van rimpels.

 • Hoe werkt deze methode

  De No needle Mesotherapie is gebaseerd op het principe van elektro-impulsen (elektrophoratie), korte impulsen op cellen en weefsels. Deze elektro-impulsen werken in de ruimtes tussen de cellen en mobiliseren deze. Allereerst worden de verbonden celafvalstoffen in beweging gebracht, zodat de ruimtes tussen de cellen worden schoongemaakt. Binnen een fractie van een seconde veranderen moleculen en ontstaat er een ultrakleine porie; de huid wordt meer doorlaatbaar, kan dus veel meer werkzame stoffen opnemen. Absoluut noodzakelijk daarbij is dat deze werkzame stoffen microfijn, schoon en steriel zijn. Dat wordt bewerkstelligd door enerzijds alleen maar fijnemoleculaire stoffen te gebruiken en anderzijds zuiver, steriel en direct uit de mesocontainer in de huid laten stromen. De behandeling is prettig te ondergaan en wat natuurlijk het allermooist is: U ziet al na één keer resultaat, de huid is veerkrachtiger en mooi gevuld.

 • Het geheim van de No needle mesotherapie behandeling

  Bij No needle Mesotherapie worden werkzame stoffen waaronder hyaluronzuur in de huid gebracht met elektro-impulsen. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die zorgt voor de binding van water in de huid en de fibroblasten stimuleert. Fibroblasten zijn cellen die collageen en elastine aanmaken en zo soepelheid en veerkracht aan de huid geven.

 • Waarvoor No needle mesotherapie

  (frons) rimpels rimpels onder de ogen rimpels rond de mond huid van de kaaklijn huidverjonging / huidverstrakking onzuivere huid volume-verlies van de huid De werkstoffen die worden gebruikt, versterken elkaar tot diep in de bovenste huidlagen. Hyaluronzuur zorgt voor optimale soepelheid en vochtbinding. Kortom, een enorme boost voor uw huid!

 • Hoe werkt het LED Therapie Masker?

  Het LED Therapie Masker bevat verschillende kleuren lampjes die verschillende golflengtes produceren, waarbij iedere golflengte specifieke behandelindicaties heeft. Deze lichtgolven dringen door in de huid en stimuleren daar, afhankelijk van de lichtkleur, cellen die zorgen voor de stevigheid, soepelheid en elasticiteit van de huid. Ook stimuleren de lichtgolven de herstellende processen die in de huid plaatsvinden. Door de diverse golflengtes te combineren, kunnen verschillende processen in de huid tegelijkertijd worden beïnvloed.

 • Welke resultaten kunt u verwachten?

  Verbetering van de stevigheid, soepelheid en elasticiteit van de huid
  Vermindering van fijne rimpels
  Bevordering van de natuurlijke cellulaire activiteit van de huid
  Vermindering van pigmentvlekken
  Collageenboost
  Vermindering van grove poriën
  Herstel van de huid na zonneschade
  Minder zichtbare oppervlakkige littekens
  Verbetering van de doorbloeding en daardoor een mooie gezonde huidskleur
  Een gladde, stralend frisse huid
  Bestrijding van ontstekingsprocessen in de huid zoals chronische acne

  Het Masker kan ook worden ingezet na de behandeling met injectables ter voorkoming en vermindering van eventuele blauwe plekken en roodheid.

 • Is het pijnlijk?

  De behandeling is volledig pijnloos. U voelt slechts een lichte warmte die door onze cliënten als zeer aangenaam en ontspannend wordt ervaren.

  Na de behandeling ziet u direct resultaat. De huid voelt fris en glad aan en ziet er stralend uit. Het aanbrengen van make-up op de behandelde huid is direct mogelijk. U kunt na de behandeling gelijk uw dagelijkse activiteiten hervatten.

 • Hoe vaak wordt deze behandeling herhaald?

  Om een optimaal resultaat te behalen, adviseren wij de behandeling een aantal keer te herhalen. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de huidconditie. Als afzonderlijke kuur zijn drie tot acht behandelingen maandelijks nodig.

 • Waar bestaat de Basic treatment uit?

  Basic treatment - ongeveer 45 min.
  Behandeling bestaat uit:
  - Reiniging
  - Diepte reiniging
  - Masker afgesteld op huidtype
  - Ampul booster met no needle mesotherapie
  - Led masker afgestemd op huidtype
  - Dag of nacht verzorging

 • Waar bestaat de Deep treatment uit?

  Deep treatment - ongeveer 60 min
  Behandeling bestaat uit:
  - Reiniging
  - Dieptereiniging
  - Onzuiverheden verwijderen
  - Ultrasound met collageen gel
  - Masker afgestemd op huidtype
  - Ampul booste met no needle mesotherapier
  - Led afgestemd op huidtype
  - Dag of nacht verzorging

 • Waar bestaat Deluxe treatment uit?

  Deluxe treatment - ongeveer 90 min
  Behandeling bestaat uit:
  - Reiniging
  - Dieptereiniging
  - Onzuiverheden verwijderen
  - Ultrasound met collageen gel
  - Gezichtsmassage
  - Masker afgestemd op huidtype
  - Ampul booster met no needle mesotherapie
  - Led afgestemd op huidtype 
  - Dag of nacht verzorging

Prijslijst
 • Basic treatment€ 47,50
 • Deep treatment€ 57,50
 • Deluxe treatment€ 67,50
Neem contact op
Contact Bel ons op +31 (0)475 565 461, stuur ons een e-mail via info@hetgezondealternatief.nl of vul onderstaand formulier in.
Ik wil:
Belangrijke mededeling
Belangrijke mededeling

Beste klanten, 

VOORZORGMAATREGEL CORONA

- ziek, verkouden, hoest, griep afspraak af zeggen

- Gelieve mondkapje mee nemen

- Alléén binnen komen

Met vriendelijke groet,
Team Het Gezonde Alternatief

P.S.  Alleen open voor stoppen met roken- en regulieren Acupunctuur behandelingen 

Sehr geehrte Kunden,

CORONA VORSICHTSMASSNAHMEN 

- Krankheit, Erkältung, Husten, Grippe Termin absagen 

- Bitte Gesichtsmaske mitbringen 

- Nur allein hereinkommen

Mit freundlichen Grüßen,
Team Het Gezonde Alternatief

PS: Nur zur Raucherentwöhnung- und für regelmäßige Akupunkturbehandlungen geöffnet

Sluiten