Gemiddelde beoordeling
9.3
Nice & Tight

Microblading

Afspraak maken voor deze behandeling

Wat is microblading?

Microlading is de nieuwste techniek op het gebied van semi permanente make-up. Met microlading kan de perfecte natuurlijke wenkbrauw na gemaakt worden. Elk haartje word individueel met een microblading mesje in de huid gezet. Er word gekeken naar de vorm van het gezicht en tekenen de wenkbrauwen eerst met een speciale techniek aangepast op de gezichtsvormen.

Pigmenten

Wij werken in de salon met de pigmenten van LCN. De pigmenten zijn dermatologisch getest, en hebben een zeer goede kleurdekking door de fijnst verdeelbare pigmenten. 

Alle kleuren zijn in nauwe samenwerking met chemici en professionele gebruikers ontwikkeld en voldoen 100%  aan de Duitse en Europesche wetgeving. LCN bied altijd producten aan met de hoogste kwaliteitsnormen. De kleuren zijn volledig vegan ontwikkeld, er zitten dus alleen natuurlijke ingrediënten in de pigmenten wat ervoor zorgt dat iedereen er tegen kan.


 

Bekijk hoe het werkt
Heb mijn wenkbrauwen laten doen en ben zeer tevreden over het resultaat! - Petra Halmannss-sprenger
Veelgestelde vragen over Microblading
 • Waarom Microblading?

  Je bent het zat om iedere dag je wenkbrauwen te tekenen.
  
Je wilt dat je wenkbrauwen er altijd goed uitzien. Wanneer je net wakker bent, op vakantie en zelfs tijdens het sporten. Elk haartje dat mist wordt individueel getekend, dit zorgt voor het meest natuurlijke effect.

  Het resultaat wordt aangepast met de juiste kleur de juiste vorm en juiste haargroeirichting. Het geeft een open blik en kan een liftend effect geven.

 • Duurzaamheid van microblading

  De houdbaarheid van het pigment hangt af van het huidtype en levenswijze (veel zonnen, cosmetische behandelingen enz.). De resultaten blijven tussen de 1 tot 2 jaar. Een maand na de eerste behandeling kunt u een touch-up laten uitvoeren, hierbij worden eventuele minder goed gepakte gedeeltes bijgewerkt Een jaarlijkse Touch-up behandeling wordt aanbevolen om het mooiste resultaat te behouden.

 • De procedure

  We bespreken eerst met u, uw wensen en de conditie van de eigen wenkbrauwen. Daarna tekenen we de wenkbrauwen met een potlood net zolang tot u helemaal tevreden bent. Elk haartje word individueel met een microblading mesje in de huid gezet.De roodheid na de behandeling verdwijnt binnen een dag. De behandeling duurt gemiddeld 2 uur.

 • Verzorging de eerste dagen na de behandeling

  Ik raad u aan om het behandelde gebied zo weinig mogelijk aan te raken met de handen. Houd het “wondje” zoveel mogelijk droog en breng in geen geval cosmetica aan op het “wondje” gedurende de genezing. Vermijd tijdens het genezingsproces contact met zwemwater (chloorzwem- baden, bubbelbaden, natuurlijk zwemwater) en maak tevens geen gebruik van sauna of stoombad.
  Stel het behandelde gebied niet bloot aan de zon of zonnebank. Ook niet met een anti-zonnebrandmiddel. Breng de vaselinecrème, met een schoon wattenstaafje minimaal 3 keer per dag aan. Doe dit gedurende 5 dagen.

  De créme beschermt het “wondje” tegen vuil van buitenaf en houdt uw huid soepel.
Krabt u niet aan eventuele korstjes, u zou dan pigment mee kunnen trekken en zodoende een lichte vlek in uw permanente make-up kunnen krijgen. De genezingsperiode bedraagt ongeveer een week. Algemene gezondheid en lichamelijke conditie spelen hierbij een rol.

  Persoonlijke hygiëne is tijdens de genezingstijd absoluut noodzakelijk. Na de behandeling kan de huid rood zijn en er kan wondvocht ontstaan.

  Dit wondvocht kunt u met een schone tissue voorzichtig afdeppen. Bij het genezen kan er jeuk ontstaan. Neem bij extreme roodheid, zwelling, bloeding, pussen, kleurverandering van de wond of bij pijn altijd contact op met de salon of de huisarts.

 • Enthousiast, maar nog twijfels?

  Heeft u besloten om net als velen voor u de behandeling te ondergaan, maar twijfelt u nog? Vraag dan een vrijblijvend gesprek aan. U kunt dan al uw vragen kwijt en er kan worden overlegd wat het beste voor u is.

Prijslijst
 • Behandelkosten€ 275
 • Nabehandeling binnen 6 weken€ 55
 • Touch up behandeling binnen 1 jaar€150

Consult eerste 30 minuten gratis. Na 30 min. € 45,- per uur.

Maak afspraak
Contact Bel ons op +31 (0)475 565 461, stuur ons een e-mail via info@hetgezondealternatief.nl of vul onderstaand formulier in.
Ik wil: