Gemiddelde beoordeling
9.3
Mesotherapie

Rimpels bovenlip

Afspraak maken voor deze behandeling
Veelgestelde vragen over Rimpels bovenlip
 • De behandeling

  Vooraf word er altijd een uitgebreid intake gesprek gedaan. Omdat elk gezicht anders is heeft niet elk persoon dezelfde behandeling nodig. De specialiste gaat daarom uitgebreid kijken welke behandeling het beste past bij de wensen van de klant en zal ook een uitgebreid advies geven en zo de mogelijkheden van de behandeling bespreken.

 • Na de behandeling

  Na de behandeling kan er wat zwelling en blauwe plekken ontstaan. Bij zwelling kun je het behandel gebied koelen en bij blauwe plekken kan je Arnica gebruiken. Na 5 uur mag het behandel gebied eventueel gecamoufleerd worden met make-up.

 • Hoe lang blijft het resultaat?

  Omdat hyaluronzuur een lichaamseigen stof is, wordt dit zelf door het lichaam op een natuurlijke wijze opgelost. Elk lichaam is anders dus bij de een zal dit langer blijven zitten als bij de ander. De filler zal ongeveer 6-12 maanden blijven zitten.

 • Veiligheid

  Bij Kliniek Het Gezonde Alternatief staat ook veiligheid voorop. Onze kliniek werkt met de lichaamseigen stof genaamd: Hyaluronzuur filler. Wij werken met de welbekende merken zoals Stylage, Revolax en Princess.

 • Waarom injecteren wij met een Mesogun?

  Onze Mesotherapiste werkt met de nieuwste ontwikkelde apparatuur. Wij werken met een mesogun omdat dit een van de meeste veilige methodes is op het moment. Omdat de mesogun computer gestuurd is, is het onmogelijk om te diep of te veel te injecteren. Hierdoor kan de specialiste uiterst precies werken.

Prijslijst
 • verticale lip lijntjes / Rokers lijntjes 1 ML109,-
 • verticale lip lijntjes / Rokers lijntjes 2 ML218,-
Neem contact op
Contact Bel ons op +31 (0)475 565 461, stuur ons een e-mail via info@hetgezondealternatief.nl of vul onderstaand formulier in.
Ik wil:
Belangrijke mededeling
Belangrijke mededeling

Beste klanten, 

VOORZORGMAATREGEL CORONA

- ziek, verkouden, hoest, griep afspraak af zeggen

- Gelieve mondkapje mee nemen

- Alléén binnen komen

Met vriendelijke groet,
Team Het Gezonde Alternatief

Sehr geehrte Kunden,

CORONA VORSICHTSMASSNAHMEN 

- Krankheit, Erkältung, Husten, Grippe Termin absagen 

- Bitte Gesichtsmaske mitbringen 

- Nur allein hereinkommen

Mit freundlichen Grüßen,
Team Het Gezonde Alternatief

Sluiten