Gemiddelde beoordeling
9.3
Mesotherapie

Onderkin verwijderen

Afspraak maken voor deze behandeling

Onderkin verwijderen zonder operatie 

Wanneer er teveel vet onder de kin en in de hals zit, ontstaat een zogenaamde 'onderkin'. Dit kan heel storend zijn, want het kan u niet alleen dikker maar ook ouder laten lijken dan u werkelijk bent. Tegenwoordig kan dit heel makkelijk worden opgelost zonder dat u hiervoor een operatie hoeft te ondergaan.

 

De behandeling

Van te voren wordt er altijd een vrijblijvend intake gesprek gevoerd. Tijdens het intake gesprek gaat de specialiste kijken of u in aanmerking komt voor de behandeling. Er moet immers genoeg ‘vet’ in de onderkin of hals aanwezig zijn om te behandeling te kunnen uitvoeren. De specialiste legt uit wat de mogelijk heden zijn en maken zo samen een behandelplan op. 

Er word een schatting gemaakt van het aantal behandeling dat iemand nodig heeft. Dit is namelijk afhankelijk van de hoeveelheid vet er in de onderkin of hals zit. Gemiddeld zijn er zoon 2-4 behandelingen nodig.

Ook worden er voor foto’s gemaakt zodat deze na de behandeling(en) kunnen worden vergeleken samen met de klant. De foto’s zullen in het persoonlijke dossier komen van de klant.

Vervolgens word er een verdoving creme aangebracht zodat de behandeling zo aangenaam mogelijk zal verlopen. Er word via een ultradun naald een vet oplosser in de onderkin of hals geïnjecteerd. Dit kan een wat warm of branderig gevoel geven. Dit is volkomen normaal. 

 

Na de behandeling

Na de behandeling is het mogelijk dat er wat blauwe plekken ontstaan, ook kan het behandel gebied gevoelig zijn. Dit word vaak vergeleken met spierpijn. Het behandel gebied kan ook gezwollen zijn. Deze klachten zullen ongeveer binnen 10 dagen afnemen. Het is van belang na 3 dagen de onderkin of hals voorzichtig te masseren zodat de vetoplosser goed verspreid word en zo goed zijn werk kan doen. Het is de bedoeling dat dit gedurende de behandelingen elke dag eventjes gedaan word. Ook is voldoende water drinken zeker van belang. De vrijgekomen vetcellen moeten namelijk ook zo snel mogelijk het lichaam verlaten. Dit gebeurd via de natuurlijke weg het lymfe systeem. Als er niet voldoende water gedronken word na de behandeling kan het zijn dat andere vetcellen deze weer op gaan slaan omdat het lichaam niet genoeg vloeistof heeft om het af te voeren. Het is mogelijk dat de urine anders gaat ruiken. Schrik hier niet wat dit is volkomen normaal. Dat zijn de vrijgekomen afvalstoffen.

 

Resultaat

Het resultaat van de behandeling zal niet meteen zichtbaar zijn. Dit is zo omdat de vetcellen moeten worden afgevoerd door het lichaam en dit heeft even tijd nodig. Het resultaat zal ongeveer na 3 weken zichtbaar worden.

Een behandeling met een vet oplosser is permanent. Dit wil zeggen als de vetcellen eenmaal afgevoerd zijn je deze uit plast. Echter is het wel zo dat jij zelf moet zorgen dat het vet er ook daadwerkelijk af blijft. Zodra men een ongezonde levensstijl heeft zullen de vetcellen zich ook weer kunnen vullen met nieuw vet. Het lichaam kiest immers zelf waar het vet word opgeslagen.

Veelgestelde vragen over Onderkin verwijderen
  • Waarom injecteren wij met een Mesogun?

    Onze Mesotherapiste werkt met de nieuwste ontwikkelde apparatuur. Wij werken met een mesogun omdat dit een van de meeste veilige methodes is op het moment. Omdat de mesogun computer gestuurd is, is het onmogelijk om te diep of te veel te injecteren op een plek. Hierdoor kan de specialiste uiterst precies werken.

  • Wat is een Mesogun?

    Een mesogun is een speciaal injectiepistool. De Mesogun is volledig computer gestuurd waardoor de dosering van het hyaluronzuur en de rimpeldiepte van te voren kan worden bepaald. Het risico op teveel of te diep behandelen is hierdoor uitgesloten. Door middel van kleine injecties, via een ultra dun naaldje, kunt u heel precies werken met verbluffende resultaten. Door deze speciale ontwikkelde techniek is de kans op blauwe plekken ook een heel stuk minder!

Prijslijst
  • Kaybella onderkin109,-
Heeft u interesse in een andere zone zoals: buik, lovehandles, of heupen kan dit altijd overlegt worden met de specialiste.
Neem contact op
Contact Bel ons op +31 (0)475 565 461, stuur ons een e-mail via info@hetgezondealternatief.nl of vul onderstaand formulier in.
Ik wil:
Belangrijke mededeling
Belangrijke mededeling

Beste klanten, 

VOORZORGMAATREGEL CORONA

- ziek, verkouden, hoest, griep afspraak af zeggen

- Gelieve mondkapje mee nemen

- Alléén binnen komen

Met vriendelijke groet,
Team Het Gezonde Alternatief

Sehr geehrte Kunden,

CORONA VORSICHTSMASSNAHMEN 

- Krankheit, Erkältung, Husten, Grippe Termin absagen 

- Bitte Gesichtsmaske mitbringen 

- Nur allein hereinkommen

Mit freundlichen Grüßen,
Team Het Gezonde Alternatief

Sluiten