Gemiddelde beoordeling
9.3
Mesotherapie

Neuslippen - plooi

Afspraak maken voor deze behandeling

Naarmate we ouder worden gaat de huid wat meer volume verliezen. Hierdoor ontstaan rimpels. Vaak zie je dat, als de rimpels naast de neus (ook wel neuslippen - plooi genoemd) gaan hangen, dit een erg droevige blik kan geven. Mensen kunnen daardoor gaan denken dat je er vaak sip uitziet en dit kan erg vervelend zijn.

Door de neus-lippenplooi op te vullen met een filler kan dit al een heel verschil maken. Echter is het wel zo dat het aan verschillende factoren kan liggen in hoeverre de rimpels helemaal zullen verdwijnen. Soms is het zo, dat door volume verlies bij de jukbeenderen of wangen de huid rondom de neus en mond hierdoor nog meer gaat hangen. En dan zal het opvullen van de neuslippen-plooi niet voldoende zijn. Tijdens een uitgebreid intake gesprek zal de specialiste u duidelijk uitleggen welke behandeling het meest geschikt is voor uw wensen en wat de verdere mogelijkheden zijn.

Veelgestelde vragen over Neuslippen - plooi
 • De behandeling

  Vooraf word er altijd een uitgebreid intake gesprek gedaan. Omdat elk gezicht anders is heeft niet elk persoon dezelfde behandeling nodig. De specialiste gaat daarom uitgebreid kijken welke behandeling het beste past bij de wensen van de klant en zal ook een uitgebreid advies geven en zo de mogelijkheden van de behandeling bespreken. .

  .

  Er worden voor en na de behandeling foto’s genomen om zo het behaalde resultaat gezamenlijk te kunnen bekijken. Natuurlijke word er ook een verdoving aangebracht zodat de behandeling zo pijnloos mogelijk zal verlopen.

  Onze kliniek een van de weinige die met een 3D ader-scanner werkt. Dit is een speciaal ontwikkelde ader scanner zodat de specialiste alle aders kan zien in de huid. De behandeling zal worden uitgevoerd door middel van een mesogun.

 • Na de behandeling

  Na de behandeling kan er wat zwelling en blauwe plekken ontstaan. Bij zwelling kun je het behandel gebied koelen en bij blauwe plekken kan je Arnica gebruiken. Na 5 uur mag het behandel gebied eventueel gecamoufleerd worden met make-up.

 • Hoe lang blijft het resultaat?

  Omdat hyaluronzuur een lichaamseigen stof is, wordt dit zelf door het lichaam op een natuurlijke wijze opgelost. Elk lichaam is anders dus bij de een zal dit langer blijven zitten als bij de ander. De filler zal ongeveer 6-12 maanden blijven zitten.

 • Veiligheid

  Bij Kliniek Het Gezonde Alternatief staat ook veiligheid voorop. Onze kliniek werkt met de lichaamseigen stof genaamd: Hyaluronzuur filler. Wij werken met de welbekende merken zoals Stylage, Revolax en Princess.

 • Waarom injecteren wij met een Mesogun?

  Onze Mesotherapiste werkt met de nieuwste ontwikkelde apparatuur. Wij werken met een mesogun omdat dit een van de meeste veilige methodes is op het moment. Omdat de mesogun computer gestuurd is, is het onmogelijk om te diep of te veel te injecteren. Hierdoor kan de specialiste uiterst precies werken.

Prijslijst
 • Neuslippen - plooi 1 ml109,-
 • Neuslippen - plooi 2 ml218,-
 • Neuslippen - plooi 3 ml327,-
Neem contact op
Contact Bel ons op +31 (0)475 565 461, stuur ons een e-mail via info@hetgezondealternatief.nl of vul onderstaand formulier in.
Ik wil:
Belangrijke mededeling
Belangrijke mededeling

Beste klanten, 

VOORZORGMAATREGEL CORONA

- ziek, verkouden, hoest, griep afspraak af zeggen

- Gelieve mondkapje mee nemen

- Alléén binnen komen

Met vriendelijke groet,
Team Het Gezonde Alternatief

Sehr geehrte Kunden,

CORONA VORSICHTSMASSNAHMEN 

- Krankheit, Erkältung, Husten, Grippe Termin absagen 

- Bitte Gesichtsmaske mitbringen 

- Nur allein hereinkommen

Mit freundlichen Grüßen,
Team Het Gezonde Alternatief

Sluiten