Gemiddelde beoordeling
9.3
Mesotherapie

Kaaklijn en kin accentueren

Afspraak maken voor deze behandeling

Kaaklijn of kin accentueren      

Heeft u een teruggetrokken kin en stoort u zich hieraan? Of misschien wilt u graag een sprekendere kaaklijn omdat deze wat meer is gaan hangen? Wat de reden ook mag zijn bij Kliniek Het Gezonde Alternatief bent u in goede handen. Naarmate we ouder worden verliest de huid stevigheid en volume. Hierdoor gaat helaas de zwaartekracht zijn werk doen waardoor er als het ware een soort ‘hamster wangen’ ontstaan. Dit word vaak als vervelend ervaren. Toch is dit heel makkelijk te verhelpen met een filler behandeling. Door het volume terug te brengen in de kaaklijn zal dit een veel jeugdiger uitstraling geven. 

 

De behandeling

Vooraf word er altijd een uitgebreid intake gesprek gedaan. Omdat elk gezicht anders is heeft niet elk persoon dezelfde behandeling nodig. De specialiste gaat daarom uitgebreid kijken welke behandeling het beste past bij de wensen van de klant en zal ook een uitgebreid advies geven en zo de mogelijkheden van de behandeling bespreken. Er worden voor en na de behandeling foto’s genomen om zo het behaalde resultaat gezamenlijk te kunnen bekijken.Natuurlijke word er ook een verdoving aangebracht zodat de behandeling zo pijnloos mogelijk zal verlopen. Onze kliniek is een van de weinige die met een 3D ader-scanner werkt. Dit is een speciaal ontwikkelde ader scanner zodat de specilaiste alle aders kan zien in de huid. De behandeling zal worden uitgevoerd door middel van een mesogun. 

 

Mannen

Bij mannen worden andere kenmerken mooi gevonden dan bij vrouwen. Onze behandelingen zijn hierop aangepast en vaak net iets anders dan bij vrouwen.

Veelgestelde vragen over Kaaklijn en kin accentueren
 • Waarom injecteren wij met een Mesogun?

  Onze Mesotherapiste werkt met de nieuwste ontwikkelde apparatuur. Wij werken met een mesogun omdat dit een van de meeste veilige methodes is op het moment. Omdat de mesogun computer gestuurd is, is het onmogelijk om te diep of te veel te injecteren. Hierdoor kan de specialiste uiterst precies werken.

 • Na de behandeling

  Na de behandeling kan er wat zwelling en blauwe plekken ontstaan. Bij zwelling kun je het behandel gebied koelen en bij blauwe plekken kan je Arnica gebruiken. Na 5 uur mag het behandel gebied eventueel gecamoufleerd worden met make-up. 2 weken geen zonnebank en zonnebaden, 3 dagen geen intensieve sport. Als ook 2 weken geen sauna, stoombad of schoonheids behandelingen onder gaan. Gebruik altijd een goede factor tegen de zon en let op met geparfumeerde producten.

 • Te hoge verwachtingen

  Soms kiezen wij ervoor om iemand niet te behandelen, wanneer we het gevoel hebben niet te kunnen voldoen aan te hoge verwachtingen. Onze expertise is gebouwd op ervaringen, u mag dus heel veel van ons verwachten, maar wij kunnen u echter niet beloven dat u er na de behandeling weer uit ziet als een 18-jarige.

 • Hoe lang blijft het resultaat?

  Omdat hyaluronzuur een lichaamseigen stof is, wordt dit zelf door het lichaam op een natuurlijke wijze opgelost. Elk lichaam is anders dus bij de een zal dit langer blijven zitten als bij de ander. De filler zal ongeveer 6-12 maanden blijven zitten.

 • Veiligheid

  Bij Kliniek Het Gezonde Alternatief staat ook veiligheid voorop. Onze kliniek werkt met de lichaamseigen stof genaamd: Hyaluronzuur filler. Wij werken met de welbekende merken zoals Stylage, Revolax en Princess. Indien u jonger bent dan 18 jaar is het niet mogelijk om bij ons een cosmetische behandeling te ondergaan.

Prijslijst
 • Kaaklijn accentueren per 1 ml€109
 • Kin correctie €109
Let op: dit zijn indicaties pas na de behandeling kan men de daadwerkelijke hoeveelheid zien.
Neem contact op
Contact Bel ons op +31 (0)475 565 461, stuur ons een e-mail via info@hetgezondealternatief.nl of vul onderstaand formulier in.
Ik wil:
Belangrijke mededeling
Belangrijke mededeling

Beste klanten, 

VOORZORGMAATREGEL CORONA

- ziek, verkouden, hoest, griep afspraak af zeggen

- Gelieve mondkapje mee nemen

- Alléén binnen komen

Met vriendelijke groet,
Team Het Gezonde Alternatief

Sehr geehrte Kunden,

CORONA VORSICHTSMASSNAHMEN 

- Krankheit, Erkältung, Husten, Grippe Termin absagen 

- Bitte Gesichtsmaske mitbringen 

- Nur allein hereinkommen

Mit freundlichen Grüßen,
Team Het Gezonde Alternatief

Sluiten