Gemiddelde beoordeling
9.3
Mesotherapie

Jukbeenderen

Afspraak maken voor deze behandeling

Jukbeenderen opvullen

Met het natuurlijke verouderingsproces zie je vaak dat er volumeverlies optreed. De meest voorkomende plekken waar er volumeverlies optreedt zijn dan ook vaak de jukbeenderen en wangen. Door middel van een filler kun je dit volumeverlies heel makkelijk weer herstellen of indien gewenst wat meer benadrukken zodat de jukbeenderen meer op vallen.

Waarom vullen we de jukbeenderen op met filler?

Door het volume verlies van de jukbeenderen of wangen kan je er vaak vermoeid uitzien. Door deze op te vullen krijgt het gezicht een subtiele lift en oogt het een stuk minder vermoeid. Het herstelt de contouren van het gezicht op een natuurlijke manier. Omdat er een subtiele lift ontstaat word de neuslippen-plooi ook een stuk minder zichtbaar. Het opvullen van de jukbeenderen of wangen kan natuurlijk ook voor de jongere dames. Deze worden op een natuurlijke manier opgevuld en accentueren de bestaande contouren. Omdat ieder gezicht anders is word er ook per persoon een andere techniek of hoeveelheid geadviseerd.

Mannen

Bij mannen worden andere kenmerken mooi gevonden dan bij vrouwen. Onze behandelingen zijn hierop aangepast en vaak net iets anders dan bij vrouwen.

Veelgestelde vragen over Jukbeenderen
 • De behandelling

  Vooraf word er altijd een uitgebreid intake gesprek gedaan. Omdat elk gezicht anders is heeft niet elk persoon dezelfde behandeling nodig. De specialiste gaat daarom uitgebreid kijken welke behandeling het beste past bij de wensen van de klant en zal ook een uitgebreid advies geven en zo de mogelijkheden van de behandeling bespreken. .

  .

  Er worden voor en na de behandeling foto’s genomen om zo het behaalde resultaat gezamenlijk te kunnen bekijken. Natuurlijke word er ook een verdoving aangebracht zodat de behandeling zo pijnloos mogelijk zal verlopen.

  Onze kliniek een van de weinige die met een 3D ader-scanner werkt. Dit is een speciaal ontwikkelde ader scanner zodat de specialiste alle aders kan zien in de huid. De behandeling zal worden uitgevoerd door middel van een mesogun.

 • Waarom injecteren wij met een Mesogun?

  Onze Mesotherapiste werkt met de nieuwste ontwikkelde apparatuur. Wij werken met een mesogun omdat dit een van de meeste veilige methodes is op het moment. Omdat de mesogun computer gestuurd is, is het onmogelijk om te diep of te veel te injecteren. Hierdoor kan de specialiste uiterst precies werken.

 • Na de behandeling

  Na de behandeling kan er wat zwelling en blauwe plekken ontstaan. Bij zwelling kun je het behandel gebied koelen en bij blauwe plekken kan je Arnica gebruiken. Na 5 uur mag het behandel gebied eventueel gecamoufleerd worden met make-up. 2 weken geen zonnebank en zonnebaden, 3 dagen geen intensieve sport. Als ook 2 weken geen sauna, stoombad of schoonheids behandelingen onder gaan. Gebruik altijd een goede factor tegen de zon en let op met geparfumeerde producten.

 • Wat is Hyaluronzuur?

  Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof en valt onder de groep glycosaminoglycanen, deze stoffen hebben een wateraantrekkende functie, zodat de huid in zijn volume kan toe nemen! En dat betekent dat rimpels voorkomen en ook opgevuld kunnen worden doordat hyaluronzuur de vochtbalans en elasticiteit van de huid verbetert! Ook is Hyaluronzuur betrokken bij weefselvernieuwing.

 • Hoe lang blijft het resultaat?

  Omdat hyaluronzuur een lichaamseigen stof is, wordt dit zelf door het lichaam op een natuurlijke wijze opgelost. Elk lichaam is anders dus bij de een zal dit langer blijven zitten als bij de ander. De filler zal ongeveer 6-12 maanden blijven zitten.

 • Veiligheid

  Bij Kliniek Het Gezonde Alternatief staat ook veiligheid voorop. Onze kliniek werkt met de lichaamseigen stof genaamd: Hyaluronzuur filler. Wij werken met de welbekende merken zoals Stylage, Revolax en Princess.

  Indien u jonger bent dan 18 jaar is het niet mogelijk om bij ons een cosmetische behandeling te ondergaan.

Prijslijst
 • Jukbeenderen 1 ml totaal€109,-
 • Jukbeenderen 2 ml totaal218,-
Let op: pas na de behandeling kan men de precieze hoeveelheid vast stellen.
Neem contact op
Contact Bel ons op +31 (0)475 565 461, stuur ons een e-mail via info@hetgezondealternatief.nl of vul onderstaand formulier in.
Ik wil:
Belangrijke mededeling
Belangrijke mededeling

Beste klanten, 

VOORZORGMAATREGEL CORONA

- ziek, verkouden, hoest, griep afspraak af zeggen

- Gelieve mondkapje mee nemen

- Alléén binnen komen

Met vriendelijke groet,
Team Het Gezonde Alternatief

Sehr geehrte Kunden,

CORONA VORSICHTSMASSNAHMEN 

- Krankheit, Erkältung, Husten, Grippe Termin absagen 

- Bitte Gesichtsmaske mitbringen 

- Nur allein hereinkommen

Mit freundlichen Grüßen,
Team Het Gezonde Alternatief

Sluiten