Gemiddelde beoordeling
9.3
Mesotherapie

Cellulite behandeling

Afspraak maken voor deze behandeling

Cellulite is een veel voorkomend probleem bij vrouwen. Jong of oud, slank of volslank, we zien het steeds vaker terug komen bij ons in de Kliniek. We willen natuurlijk allemaal mooie gladde, zachte, stralende benen. En hoe hard je ook traint in de sportschool of op je voeding let, er veranderd niks, wat heel frustrerend kan zijn, zeker als de zomer in aantocht is en we het liefst onze rokjes, jurkjes of korte broeken aan willen.

Met de cellulite behandelingen kunnen we de huid niet alleen verstevigen en verstrakken maar we pakken ook vet ophopingen aan in de huid. De benen zullen dus niet alleen strakker ogen, de daadwerkelijke vetophopingen zullen verminderen en afhankelijk van de hoeveelheid verklevingen iemand heeft ook strakker aanvoelen.

 

De behandeling

Wij bieden 3 pakketten aan. We maken een combinatie van een aantal behandelingen afgestemd op het stadium van de cellulite. Licht, gemiddeld of gevorderde cellulite. Vooraf is er altijd een uitgebreid intake gesprek. Daarin gaan we kijken welk pakket geschikt is voor de vorm cellulite die de klant heeft. Elk lichaam is anders dus we gaan een persoonlijk behandelplan opstellen. 

We starten altijd met de ultrasound behandelingen. Dit is in combinatie met electrostimulatie zodat het vet in de vetcellen zachter word en zo makkelijk afgevoerd kan worden door het lichaam via het lymfe stelsel. Het is belangrijk om veel water te drinken tijdens de behandelingen zodat het lichaam dit ook goed kan afvoeren.

Na de ultrasound behandelingen gaan we starten met de Meso behandeling. We tekenen het probleem gebied af en injecteren met een ultradun naaldje een vetoplosser in de vetcellen zodat de vet ophopingen egaal worden en het huidoppervlak geen lelijke bobbels meer bevat.

Tot slot gaan we de huid verstevigen en verstrakken door middel van het vacuum-zuig apparaat in combinatie met een bindweefsel massage. Tijdens deze behandeling voeren we de laatste vetophopingen af en word het weefsel eromheen strakker.

 

Pakket 1 bestaat uit:

(bedoeld voor lichte cellulite)

2 Ultra sound behandelingen.

Meso therapie behandeling. (vetreductie d.m.v. kleine injecties met een vetoplosser) 

Vacuum-zuig behandelingen in combinatie met een intensieve bindweefselmassage.

 

Pakket 2 bestaat uit:

(bedoeld voor gemiddelde cellulite)

Ultra sound behandelingen.

Meso therapie behandeling. (vetreductie d.m.v. kleine injecties met een vetoplosser) 

Vacuum-zuig behandelingen in combinatie met een intensieve bindweefselmassage.

 

Pakket 3 bestaat uit:

(bedoeld voor gevorderde cellulite)

Ultra sound behandelingen.

Meso therapie behandeling. (vetreductie d.m.v. kleine injecties met een vetoplosser) 

Vacuum-zuig behandelingen in combinatie met een intensieve bindweefselmassage.

Veelgestelde vragen over Cellulite behandeling
 • Wat houd de ultrasound behandeling precies in?

  De behandeling met de MYA e+ is een methode waarbij door middel van ultrasound en elektrostimulatie vetcellen worden vernietigd. Deze worden via de natuurlijke weg (lymfe) afgevoerd. Het is een methode om plaatselijke vetophopingen te verwijderen en het weefsel te verstevigen en verstrakken.

  Deze behandelingen worden altijd als eerste gedaan zodat de vet cellen / vetophopingen zachter worden en zo makkelijker te behandelen zijn. Deze behandelingen worden altijd als eerste gedaan zodat de vet cellen / vetophopingen zachter worden en zo makkelijker te behandelen zijn.

 • Wat houd de Meso behandeling precies in?

  Nadat je de Ultrasound behandelingen hebt gehad gaan we nu straten met de Meso behandeling. We bekijken het probleem gebied en tekenen deze vooraf af. Het huidoppervlakte word verdoofd met een verdoving crème. Daarna word er met een ultradun naaldje een kleine hoeveelheid vloeistof geïnjecteerd in de vetcellen. De vloeistof is een vetoplosser en zorg ervoor dat de vet ophopingen worden opgelost en via de natuurlijke weg, het lymfe stelsel afgevoerd word.

  Het is belangrijk gedurende de kuur goed water te drinken en de benen 3 dagen na de meso behandeling elke dag een beetje te masseren zodat de vetoplosser goed verspreid kan worden en zo goed zijn werk kan doen.

 • Doet de Meso behandeling pijn?Doet de Meso behandeling pijn?

  Voor de behandeling word het huid oppervlak verdoofd met een verdoving creme. Op deze manier word het hele vervelende gevoel van de prikjes aangenamer maar niet pijnloos. De vetoplosser die geïnjecteerd word zal d.m.v. een ultradun naaldje gebeuren. De vloeistof zal op het begin licht jeuken en de huid zal wat warm aanvoelen. Dit is volkomen normaal en zal ook na ongeveer 1 a 2 uur wegtrekken.

 • Hoe zien mijn benen er na de Meso behandeling uit?

  Het is mogelijk wat blauwe plekken en gevoeligheid te krijgen na de behandeling. Deze zullen binnen 3-5 dagen wegtrekken afhankelijk van de huidconditie. Het is dan ook belangrijk de benen gedurende 1 week volledig te laten rusten. Dus geen intensieve sport, rustig wandelen kan wel dit is juist goed voor de doorbloeding en stimuleert zo het proces. 2 weken geen sauna, zwemmen, zonnebank of zonnebaden. 4 weken geen radiofrequentie of ultrasound behandelingen.

  Het is belangrijk om tijdens deze behandeling goed water te drinken en de benen na 3 dagen van de meso behandeling elke dag een beetje te masseren zodat de vetoplosser goed verspreid kan worden en zo goed zijn werk kan doen.

 • Wat houd de vacuum-zuig behandeling in combinatie met de bindweefsel massage in?

  Bij vacuüm massage wordt de huid door middel van een apparaat zodanig gemasseerd zodat diepliggende onderhuidse vetophopingen, verklevingen en toxines worden los gemaakt en verwijderd. Vervolgens word er nog een bindweefsel massage gedaan om de doorbloeding te verbeteren, lymfedrainage, celdeling en collageenaanmaak zal de huid er een stuk steviger en gezonder doen uitzien. Vacuüm massage is dan ook ideaal bij het verbeteren en verwijderen van cellulite, striemen en losse huid.

 • Het Resultaat

  Voor de behandeling zullen er foto’s genomen worden zodat die samen na de behandelingen met de behandelaar kunnen worden vergelijken. Elk lichaam is anders dus er kunnen geen garanties gegeven worden dat alle cellulite volledig weg zal gaan. Dit hangt ook samen met hoe zijn of haar levensstijl is. Sommige voedingsmiddelen zorgen voor de aanmaak van vetophopingen, dit in combinatie met een ongezonde levensstijl zal ervoor zorgen dat de cellulite kan terug komen.

Prijslijst
 • Pakket 1€ 295
 • Pakket 2€ 575
 • Pakket 3€ 795
 • Bindweefsel massage€ 32,50
 • Bindweefsel massage + vacuumzuig€ 42,50
 • Figuur correctie met ultrasound en electrostimulatie € 55
Het is ook mogelijk om losse bindweefselmassage behandelingen in combinatie met de vacuum-zuig te doen zonder de Meso behandeling

De behandeling kunnen eventueel in 2 rest termijnen worden betaald na een aanbetaling van €250

Neem contact op
Contact Bel ons op +31 (0)475 565 461, stuur ons een e-mail via info@hetgezondealternatief.nl of vul onderstaand formulier in.
Ik wil:
Belangrijke mededeling
Belangrijke mededeling

Beste klanten, 

VOORZORGMAATREGEL CORONA

- ziek, verkouden, hoest, griep afspraak af zeggen

- Gelieve mondkapje mee nemen

- Alléén binnen komen

Met vriendelijke groet,
Team Het Gezonde Alternatief

Sehr geehrte Kunden,

CORONA VORSICHTSMASSNAHMEN 

- Krankheit, Erkältung, Husten, Grippe Termin absagen 

- Bitte Gesichtsmaske mitbringen 

- Nur allein hereinkommen

Mit freundlichen Grüßen,
Team Het Gezonde Alternatief

Sluiten