Gemiddelde beoordeling
9.3

Wat houd Mesotherapie in?

Omdat onze huid maar een beperkte doorlaatbaarheid heeft, komen de werkzame stoffen van een crème vaak alleen in de opperhuid en niet in de lederhuid waar ze cellen kunnen activeren en hun werking af kunnen geven. Met mesotherapie breng je de werkzame stoffen dieper in de huid.

Bij een Mesotherapie behandeling word door middel van een mesogun een kleine hoeveelheid vloeistof geïnjecteerd door een heel dun naaldje. Dit naaldje komt ongeveer 2 millimeter in de huid waar de werkzame stoffen worden opgenomen. Hierdoor is deze behandeling effectief en niet te vergelijken met een crème die je aanbrengt op de huid. Mesotherapie kan toegepast worden op het hele lichaam. Het resultaat dat word bereikt is afhankelijk van het aantal micro-injecties dat gegeven wordt, de soorten werkzame stoffen en de concentratie daarvan.

Mesotherapie word toegepast bij huidveroudering, huidverslapping, rimpels, lijntjes, een droge-ruwe huid, een doffe huid, cellulitis, volumeverlies en het verbeteren van de huid door bijvoorbeeld zonbeschadiging en roken. Fillers. Tevens word het preventief ingezet ter voorkoming van huidveroudering. 

Mesotherapie wordt vooral als skinbooster ingezet.

  • Meso skinbooster (inbrengen van werkzame stoffen specifiek afgestemd voor jouw huidtype. Denk aan anti-aging, Natuurlijke botox, acne littekens ect.)
  • Kijk verder onder het kopje Nice & Tight  Skinbooster voor meer informatie

 

Bekijk hoe het werkt
Ik wilde de expressie in mijn gezicht niet kwijt iets wat je ziet gebeuren bij botox maar ik wilde natuurlijk wel een stralende en strakke huid. Meso is hiervoor echt de oplossing gebleken. Een echte aanrader! - Monique van der plas -
Contact Bel ons op +31 (0)475 565 461, stuur ons een e-mail via info@hetgezondealternatief.nl of vul onderstaand formulier in.
Ik wil:
Belangrijke mededeling
Belangrijke mededeling

Beste klanten, 

VOORZORGMAATREGEL CORONA

- ziek, verkouden, hoest, griep afspraak af zeggen

- Gelieve mondkapje mee nemen

- Alléén binnen komen

Met vriendelijke groet,
Team Het Gezonde Alternatief

Sehr geehrte Kunden,

CORONA VORSICHTSMASSNAHMEN 

- Krankheit, Erkältung, Husten, Grippe Termin absagen 

- Bitte Gesichtsmaske mitbringen 

- Nur allein hereinkommen

Mit freundlichen Grüßen,
Team Het Gezonde Alternatief

Sluiten