Gemiddelde beoordeling
9.3
Nice & Tight

Hifu Ultra Deep Therapie (facelift)

Afspraak maken voor deze behandeling

Hifu Ultra Deep Therapie (facelift)

Ultra deep therapy oftewel HiFu (High Frequency Focused Ultrasound).
Door ons genoemd Ultratherapie.
Deze behandeling stimuleert je lichaam om collageen aan te maken. Zo wordt de huid langzaam gelift, wordt je huid strakker en ziet de huid er frisser uit!
Ultratherapie Facelifting is een beproefde methode om je huidconditie te verbeteren. Dit gebeurt op een natuurlijke manier, zonder operatie. Na de behandeling kun je door met dagelijkse bezigheden, er is geen hersteltijd nodig
 

Wat is Ultratherapie?

Van ons gelaat is veel af te lezen. Hoewel rimpels een associatie opwekken van levenservaring, lijkt een verslapte huid meer te duiden op vermoeidheid. Chirurgische ingrepen waren altijd al een optie, maar nu is er de Ultratherapie, een niet-invasieve methode met deep ultrasone geluidspulsen, die het effect van tijd en zwaartekracht op uw huid tegenwerkt. De Ultratherapie behandeling maakt gebruik van de kracht van het lichaam om zichzelf te regenereren. Stap voor stap wordt de huid en het onderliggende weefsel hersteld en verstrakt. 

Bekijk hier de video
Op het begin was ik heel sceptisch over deze behandeling maar na 5 maanden zag ik een geweldig resultaat. Het wachten word zeker beloond! - Jaimy van Engelen -
Veelgestelde vragen over Hifu Ultra Deep Therapie (facelift)
 • Hoe werkt de Ultratherapie?

  Net als met andere Ultrasoundbehandelingen wordt een vlakke ultrasoundkop op uw huid geplaatst. Deze projecteert het beeld van de huid en onderliggende weefsels als een echo op de monitor. N.a.v. dit beeld kan de behandelaar precies zien in welke diepte van de huid de collageennetwerken liggen. Met hetzelfde handstuk wordt vervolgens een warmteontwikkeling opgewekt precies in de collageenlaag. Het effect van de warmteontwikkeling op het collageen is een verstrakking van deze huidlaag, waardoor er geleidelijk een natuurlijke lifting van de huid ontstaat. Het huidoppervlak zelf raakt daarbij niet beschadigd en er zal dus ook zo goed als geen roodheid of zwelling ontstaan.

 • Wat is het verschil met andere niet-chirurgische methoden voor huidverbetering?

  Ultratherapie is de enige methode voor huidvernieuwing, waarbij gebruik gemaakt wordt van geluidsgolven voor de verhitting van dieper liggende huidlagen en waarbij de behandelaar tijdens de behandeling op de monitor kan zien wat er in de huid gebeurt. Er is geen effect op de pigmentbestanddelen in de huid en er wordt geen laagje van de huid verwijderd. Direct na de behandeling is er aan de buitenkant van de huid dus niet te zien dat een behandeling heeft plaatsgevonden. Ultratherapie is een bewezen technologie waarbij alleen weefsel met het grootste reactievermogen gestimuleerd wordt voor een liftend effect.

 • Hoe voelt het aan?

  Voor iedereen is het gevoel tijdens de behandeling verschillend. Patiënten omschrijven een gevoel van tijdelijke prikkeling en warmte onder de huid. Het gebruik van Paracetamol voorafgaande aan de behandeling is voldoende om de pijnsensatie van scherpte te ontdoen.

 • Wat kan ik meteen na de behandeling verwachten?

  U kunt meteen uw dagelijkse werkzaamheden weer oppakken en hoeft geen bijzondere maatregelen te nemen. Direct na de behandeling kan uw huid een beetje rood zien door de verhoogde doorbloeding, maar dit verdwijnt binnen enkele uren. Blauwe plekken zijn een zeldzaamheid. U kunt gedurende een week een licht beurs gevoel hebben, maar daarvan is niets zichtbaar voor uw omgeving.

 • Is Ultratherapie veilig?

  Er wordt in de geneeskunde al meer dan 50 jaar gebruik gemaakt van ultrasound technologie. In klinische studies is de veiligheid van deze nieuwe toepassing bewezen. Net als met elke medische ingreep is het belangrijk om samen met uw behandelaar de risico’s te bespreken.

 • Welke resultaten kan ik op termijn verwachten?

  Met één behandeling wordt het regeneratieproces op gang gebracht, maar het eindresultaat is na 3 tot 5 maanden pas volledig. In een klinische studie van de FDA werd bij negen van de tien patiënten geconstateerd, dat de wenkbrauwlijn duidelijk gelift was. Hierdoor werd de verslapping van de oogleden gereduceerd en ontstond een opener en jeugdiger uiterlijk. Ook op andere plaatsen van het gelaat en de hals was de huid volgens de behandelde cliënten steviger en strakker en voelde prettiger aan. Er is geen enkele niet -invasieve methode waarmee je dezelfde resultaten kunt bereiken als met een chirurgische ingreep, maar er is nu wel een niet-invasieve methode waarmee een opmerkelijke huidversteviging en daadwerkelijke lifting bereikt kan worden.

 • Voor wie is Ultratherapie geschikt?

  Ultratherapie is geschikt voor patiënten met een huid, die enigszins verslapt is en minder stevig aanvoelt. Een verlaagde wenkbrauwlijn of verslapte oogleden zijn vaak de eerste tekenen van een huidverslapping. In overleg met de behandelaar wordt besproken wat het resultaat voor u kan zijn.

 • Welke zones kunnen behandeld worden?

  Kin / Kaaklijn / Onderkin

  Bovenlip

  Wenkbrauwen

  Wangen en voorhoofd

  Hals

  Decolleté

Prijslijst
 • Wenkbrauw lift€ 254
 • Mondzone€ 254
 • Kaaklijn/onderkin€ 450
 • Wangen€ 550
 • Kaaklijn/onderkin en Mondzone€ 650
 • Kaaklijn/onderkin en Wangen€ 900
 • Hals€ 490
 • Hals en Kaaklijn/Onderkin€ 850
 • Decolleté€ 790
 • Decolleté en Hals€ 1190
 • Volledig Gelaat€ 1398
 • Volledig Gelaat en Hals€ 1890
 • Volledig Gelaat, Hals en decolleté€ 2680
Neem contact op
Contact Bel ons op +31 (0)475 565 461, stuur ons een e-mail via info@hetgezondealternatief.nl of vul onderstaand formulier in.
Ik wil:
Belangrijke mededeling
Belangrijke mededeling

Beste klanten, 

Om de verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) tegen te gaan en omdat de gezondheid van onze klanten bij ons met stip bovenaan staat, hebben wij de beslissing gemaakt om de kliniek tijdelijk te sluiten volgens de richtlijnen van het RIVM. 
Wij zullen de ontwikkelingen op de voet volgen, en weer open gaan zodra dit verantwoord en veilig is. Uiteraard houden wij u daarvan op de hoogte.

Wij zullen alle klanten telefonisch inlichten.

Mochten er vragen zijn, dan horen we het graag. 
We hopen u snel weer in goede gezondheid te zien. 

Met vriendelijke groet,
Team Het Gezonde Alternatief

Sehr geehrte Kunden,

Um die Ausbreitung des Coronavirus (COVID-19) zu verhindern und weil die Gesundheit unserer Kunden oberste Priorität hat, haben Wirbeschlossen, die Klinik vorübergehend zu schließen. Wir werden die Entwicklungen genau verfolgen und wieder öffnen, sobald dies verantwortungsbewusst und sicher ist. Wir werden Sie natürlich auf dem Laufenden halten. Wir werden alle Kunden telefonisch informieren. Wenn Sie Fragen haben, lassen Sie es uns bitte wissen. Wir hoffen, Sie bald wieder bei guter Gesundheit zu sehen.

Mit freundlichen Grüßen,
Team Het Gezonde Alternatief

Sluiten