Gemiddelde beoordeling
9.3
Nice & Tight

Figuurcorrectie

Afspraak maken voor deze behandeling

Figuurcorrectie

De methode “Figura Disciplinam” (Nice & Tight) is een methode waarbij door middel van ultrasound apparatuur de vetcellen worden vernietigd en deze via de natuurlijke weg afgevoerd worden.

De behandeling

De behandeling is géén methode om af te vallen of gewicht te verliezen, het is een methode om plaatselijke vetophopingen te verwijderen. Wanneer u gezond leeft en een normaal bewegingspatroon heeft zijn er toch enkele gebieden waar het vet maar niet weg lijkt te willen, deze gebieden komen in aanmerking voor een ultrasound behandeling met behulp van de Ultrasound van de MYAe+, DiViNiA of door te behandelen met Vacuum of RF. De behandelaar, die door Het Gezonde Alternatief getraind en gecertificeerd is, zal u voor de behandeling onderzoeken en de geschiktheid van de te behandelen gebieden beoordelen.

Vet

Vet is een overschot aan energie dat door ons lichaam wordt opgeslagen. Ieder mens heeft een vetreserve nodig, maar te veel vet zorgt voor gezondheidsproblemen. Door de huidige manier van leven wordt vaak te veel gegeten en te weinig bewogen. Hierdoor wordt steeds meer vet opgeslagen in het lichaam.

En dan…

Een extreem dieet volgen wordt door ons lichaam ervaren als een noodsituatie. Er komen immers ineens veel minder voedingsstoffen binnen dan daarvoor. De verbranding zal op een laag pitje komen te staan om zo lang mogelijk met de opgebouwde reserves te kunnen doen. Het lichaam ‘weet’ immers niet hoe lang deze situatie zal duren. Gedurende deze periode verliest men wel gewicht, maar het grootste deel daarvan is vocht. Een voortdurend hongergevoel zorgt er vaak voor dat men na enige tijd weer terugvalt in het oude eetpatroon. Deze plotselinge overvloed aan nieuwe voedingsstoffen en energie wordt door het lichaam met beide handen aangegrepen om een nieuwe energievoorraad aan te leggen in de vorm van lichaamsvet. Dit doet het lichaam om zichzelf te beschermen voor het geval een nieuwe periode volgt met weinig tot geen voedingsstoffen. Het overbekende jojo-effect is het gevolg. Een vervelende bijwerking is dan echter dat er meer vet in het lichaam wordt opgeslagen dan daarvoor. Het is dus zaak om vet af te breken en niet zozeer om zich te richten op gewichtsverlies.

Bekijk de video
Ik ben al jaren aan het trainen om mijn boven benen strakker te krijgen dit lukte met matig resultaat. Door een sessie van 15 behandelingen ben ik nu eindelijk super tevreden. Niet alleen vet kwijt maar ook mijn cellulitis is bijna helemaal weg. Dit was mij zelfstandig nooit gelukt! - Tessa van der Poel -
Veelgestelde vragen over Figuurcorrectie
 • Wat gebeurt er met de vetcellen?

  Gedurende de behandeling wordt de celwand van de vetcel geopend, beschadigd en verpulvert. De inhoud van de vetcel, de zogenaamde triglyceriden, komt vrij in het omliggende weefsel. Deze triglyceriden worden vervolgens via het lymfe- en vaatstelsel naar de lever getransporteerd. Eenmaal in de lever is er geen verschil tussen het vet dat vrijgekomen is door de behandeling en het vet van de normale voeding. Beiden worden door de normale lichaamsmechanismen verwerkt. Deze mechanismen worden bij ons nog meer geactiveerd door middel van MYA E+l/DiViNiA. Deze machines helpen gelijktijdig de vetafvoer via de lymfe- en vaatstelsel meer te activeren, en zorgt voor de opbouw van spierweefsel zodat het lichaam weer strakke vormen kan aannemen. Let wel spierweefsel is zwaarder dan vet, daarom is gewicht minder belangrijk bij deze methode van omvang vermindering.

 • Voordelen van deze behandeling(en)

  Vet definitief weg, spieropbouw, versterken van huid en bindweefsel, cellulitis terugdringen, spierpijn en verrekkingen effectief ontspannen, lichaam en geest ontspannen. Er is direct meetbaar resultaat, geen narcose of injecties, geen operatie, geheel pijnloos. In evenwicht brengen van de ledematen,versterking van de spieren, ontspanning en stressvermindering, het versterken van je well being, preventie van musculaire atrofie, verlichting spanning op tussenwervelschijven, ontspanning van rugspanning, zuivering, activering van het lymfesysteem, versterken van het immuunsysteem. Verwarming en ontspanning van de spiermassa, versterking van spieren, zonder spanning op pezen en, gewrichten, verkorten van revalidatietijd, het is wetenschappelijk bewezen.

  De behandelaar, die door Nice & Tight getraind en gecertificeerd is, zal u voor de behandeling onderzoeken en de geschiktheid van de te behandelen gebieden beoordelen.

 • Wat kan er behandeld worden

  Buik, benen, billen

  Lovehandles

  Zadeltassen

  Zwembandjes

  Binnenkant dijen

  Binnenkant knieën

  Borstvorming (alleen bij mannen)

  Cellulitis

  Liftende resultaten bij ouder worden

Prijslijst
 • Intake + Bia MeetingGratis
 • Intake + Bia Meting en Proefbehandeling€ 25
 • Losse Behandeling€ 55
 • 10 behandelingen (kaart)€ 495
 • 20 behandelingen (kaart)€ 900
 • 30 behandelingen (kaart)€ 1250
Neem contact op
Contact Bel ons op +31 (0)475 565 461, stuur ons een e-mail via info@hetgezondealternatief.nl of vul onderstaand formulier in.
Ik wil:
Belangrijke mededeling
Belangrijke mededeling

Beste klanten, 

VOORZORGMAATREGEL CORONA

- ziek, verkouden, hoest, griep afspraak af zeggen

- Gelieve mondkapje mee nemen

- Alléén binnen komen

Met vriendelijke groet,
Team Het Gezonde Alternatief

Sehr geehrte Kunden,

CORONA VORSICHTSMASSNAHMEN 

- Krankheit, Erkältung, Husten, Grippe Termin absagen 

- Bitte Gesichtsmaske mitbringen 

- Nur allein hereinkommen

Mit freundlichen Grüßen,
Team Het Gezonde Alternatief

Sluiten