Gemiddelde beoordeling
9.3
Nice & Tight

Carbon laser

Afspraak maken voor deze behandeling

Over Carbon Laser Peeling

Overweegt u een behandeling voor verjonging van de huid? De Carbon Laser Peeling is een effectieve methode voor huidverjonging en tegelijkertijd een diepe reiniging van de huid. Door een combinatie van lasertechnologie en medische koolstof wordt een zuiveringsproces voor een diepte reiniging ingezet. Met een Carbon Laser Peeling kunnen rimpels, grove poriën, acne en littekens verminderd worden. Daarnaast is deze peeling uitermate geschikt voor het herstellen van de vette huid.

De behandeling

De huidtherapeut zal beginnen met het reinigen van het gelaat. Vervolgens wordt de Carbon peeling aangebracht. Zodra deze opgedroogd is ‘schiet’ de laser de carbon eraf. De laser zet Carbon om in warmte, waardoor het verdampt. Door deze werking neemt het de dode huidcellen en onzuiverheden mee. Deze afschilfering zorgt voor verstrakking en zuivering van de huid. Na de afschilfering zal de huidtherapeut de huid opnieuw reinigen en de laatste reststoffen van het koolstofmasker verwijderen. De behandeling wordt afgesloten met het aanbrengen van een serum en dagverzorging met een SPF.

U kunt deze behandeling ook boeken als ‘Carbon laser peeling deluxe 60 minuten’, de huid wordt dan voor de behandeling nog gescrubd en na de laser peeling brengen wij een Casmara huid herstellend en vocht inbrengend alginaat masker aan.

Werking

De Carbon Laser Peeling werkt van binnenuit. Het stimuleert de huid waar het aan elasticiteit ontbreekt. Zowel de opperhuid als het bindweefsel worden vernieuwd, de huid wordt zichtbaar verstevigd en fijne lijnen verminderen.

Een Carbon Laser Peeling wordt uitgevoerd met de ND Yag Laser. Door middel van warmte bouwt de huid collageen op. Collageen is een eiwit dat een zeer belangrijk onderdeel vormt van het bindweefsel. De warmte die kan zorgen voor collageen, kan bereikt worden met de laser. De energie van de Q-Switch ND:Yag laser wordt bijna niet geabsorbeerd door water en wordt pas vrijgegeven in de diepere lagen van onze dermis. Hierdoor worden de talgklieren opgewarmd, waardoor de productie van talg vermindert.

Veelgestelde vragen over Carbon laser
 • Wat is Carbon laser peeling?

  Waar de eerdere peeling methodes meer chemisch van aard waren, is de Carbon laser peeling dat in mindere mate. Een Carbon laser peeling combineert een laser behandeling met medisch koolpoeder dat de vorm heeft van een carbon crème. De crème bevat kleine carbon deeltjes die in de oneffenheden en poriën van de huid trekken. Bij aanvang van de peeling wordt eerst de crème aangebracht en na een korte inwerktijd doet de laserbehandeling het werk.

 • Hoe werkt de Carbon laser peeling behandeling?

  Nadat de huidtherapeut de zwarte carbon crème op uw huid heeft aangebracht en deze is ingewerkt, wordt gebruik gemaakt van een ND Yag Laser. Het laserlicht wordt op de carbondeeltjes geschoten. Het carbon is in staat om de energie van het laserlicht direct in warmte om te zetten en verdampt gelijk. Gedurende het zogenaamde ‘vernietigingsproces’ worden zowel onzuiverheden als oude huidlagen meegenomen. Dat maakt dat deze professionele peeling een veel verder, dieper bereik heeft dan een reguliere peeling behandeling. Al na een behandeling ziet u een verbazingwekkend resultaat. Uw huid ziet er frisser en gezonder uit dan voorheen.

 • wanneer ben ik geschikt voor deze peeling?

  De behandeling wordt niet geadviseerd aan mensen met een gevoelige en/of donkere huid. Ook zwangere vrouwen kunnen geen gebruik maken van de behandeling. Voorafgaand aan de Carbon laser peeling vindt een consult bij de huidtherapeut plaats. Deze bekijkt uw huid en geeft een advies op maat over een geschikte behandeling.

 • Wat kan ik verwachten na een Carbon laser peeling?

  Na afloop van de behandeling kan de behandelde huid wat rood zijn, dit is een normale reactie op de Carbon laser peeling. De huidtherapeut brengt een serum aan en een verzorgende dagcrème met een hoge SPF factor. Geadviseerd wordt om de eerste 72 uur na de behandeling direct zonlicht op de huid te vermijden. Ook zwemmen en een saunabezoekje doet u beter niet de eerste 24 uur na de behandeling. Volgt u een Carbon laser peeling kuur? Dan zit er tussen de diverse behandelsessies telkens een bepaald aantal dagen.

 • Wanneer is deze peeling het meest effectief?

  De Carbon Laser Peeling is een effectieve methode voor zowel huidverjonging als het dieper reinigen van de huid. Rimpels en grove poriën verminderen en de doorbloeding van de huid verbetert. Carbon laser peeling wordt ook toegepast om littekenweefsel en acné littekens te verminderen en de vette huid te herstellen. De natuurlijke aanmaak van collageen wordt gestimuleerd en verhoogd. Tot slot kan deze peeling ook toegepast worden bij de behandeling van mee-eters en pigmentvlekken.

 • Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

  U kunt een Carbon laser peeling als een losstaande, eenmalige behandeling ondergaan of in de vorm van een kuur. De keuze hiervoor is aan u en kan met de huidtherapeut worden besproken. Tussen iedere behandeling zit minimaal een week tijd.

 • Heeft deze peeling bij iedereen het gewenste resultaat?

  De resultaten verschillen per persoon en hangen onder meer af van de mate waarin uw huid verouderd is bij aanvang van de behandeling. Tijdens het consult zal de huidtherapeut u informeren over de mogelijkheden en resultaten die in uw situatie verwacht en bereikt kunnen worden.

 • Is Carbon laser peeling een veilige behandeling?

  Ja, u hoeft zich over de veiligheid van de apparatuur die toegepast wordt geen zorgen te maken. Het is een effectieve en veilige behandeling die met de grootst mogelijke nauwkeurigheid wordt uitgevoerd. Carbon laser peeling is een moderne behandelmethode die in vergelijking met andere peeling behandelingen minder gevoelig is.

 • Is de behandeling pijnlijk?

  Nee, pijnlijk is de behandeling niet. Het is mogelijk dat u tikjes hoort, dit zijn de aangebrachte carbondeeltjes die exploderen.

 • Kan mijn huid verbranden door de behandeling?

  Nee, uw huid kan niet verbranden door de behandeling.

 • Zijn eventuele puistjes direct na de behandeling verdwenen?

  De Carbon laser peeling is geen manier om acné of puistjes te verwijderen. Hiervoor zijn andere behandelingen beter geschikt. Na afloop van de peeling ziet uw huid er strakker en zachter uit dan voorheen. Zoekt u een manier om acné effectief te behandelen? Bespreek dit tijdens het consult bij de kliniek. U krijgt dan een persoonlijk behandeladvies.

 • Is het resultaat blijvend?

  Kort na afloop van de behandeling worden de eerste verbeteringen zichtbaar. Uw huid verbetert zich verder tot ongeveer een jaar na de behandeling. Het collageen dat wordt gestimuleerd en aangemaakt heeft tijd nodig. Uw nieuwe huid ziet er zowel frisser, gladder als soepeler uit. Ondanks het feit dat de huidveroudering wordt afgeremd, kan dit natuurlijke proces niet gestopt worden. Bovendien is de ND Yag Laser effectief bij het verminderen van rimpels, huidverslapping en de behandeling van littekens en acné littekens. De resultaten zijn langdurig, maar niet blijvend. Optimale huidverbetering kan in eerste instantie met 6 tot 9 sessies binnen een jaar bereikt worden. Om van de resultaten te blijven genieten, worden jaarlijks vervolgens 3 tot 4 behandeling geadviseerd.

 • Welke invloed heeft deze peeling op acné littekens en/of een vette huid?

  Het unieke van de energie die de carbon filter heeft, is dat het bijna niet geabsorbeerd wordt door het water/vocht dat in de huid aanwezig is. De energie wordt vrijgegeven in de diepere huidlagen, waardoor de talgklieren opwarmen en waardoor de talgproductie verminderd wordt. Het gevolg van deze werking is dat zowel acné littekens als de vette huid verminderd worden.

 • Wat kan ik verwachten van de behandeling?

  De behandeling begint met het grondig reinigen van uw gezicht. Gedurende het behandelproces vertelt de huidtherapeut wat er gebeurt. Na het reinigen wordt de eigenlijke carboncrème op uw huid aangebracht. Na een korte inwerktijd zal de laser uw huid als het ware afschilferen. Door de unieke werking van het carbon en de laser worden onzuiverheden en dode huidcellen verwijderd, waardoor uw huid niet alleen wordt gezuiverd, maar ook verstrakt. Vervolgens wordt uw huid opnieuw gereinigd om de laatste carboncrème restanten te verwijderen. Daarna brengt de huidtherapeut een serum en dagverzorgende crème aan.

 • Kan ik na de behandeling direct aan het werk?

  Ja, het is geen probleem om uw dagelijkse werkzaamheden direct te hervatten. Wees wel voorzichtig met het blootstellen van de behandelde huid aan het directe zonlicht en/of zonnebank. Volg eventuele verzorgingsadviezen die u ontvangt van de huidtherapeut op.

 • Wat zijn de kosten van Carbon laser peeling?

  Deze peeling is een persoonlijke behandeling die begint met een uitgebreide huidanalyse. Daarna wordt uw huid onder meer gereinigd en gescrubd. Na afloop van de behandeling geeft de huidtherapeut u advies over de manier waarop u thuis uw huid kunt verzorgen. De behandeling is bij kliniek het gezonde alternatief mogelijk vanaf € 75. Is de Carbon laser peeling onderdeel van een kuur? Dan kunnen andere tarieven van toepassing zijn. Dit wordt uitgebreid met u besproken tijdens een consult in de kliniek.

 • Worden de kosten van een behandeling vergoed door mijn zorgverzekeraar?

  Vanuit de basisverzekering is meestal geen vergoeding mogelijk. Diverse huidtherapeutische behandelingen worden door verscheidene verzekeraars volledig of gedeeltelijk vergoed vanuit een aanvullende zorgverzekering. Welke behandelingen dit zijn en welke vergoeding wordt versterkt, staat vermeld in de polisvoorwaarden van uw aanvullende zorgpakket. U kunt dit ook navragen bij uw zorgverzekeraar.

 • Hoe lang duurt een behandeling?

  Een Carbon laser peeling behandeling duurt gemiddeld 45 tot 60 minuten.

 • Vanaf welke leeftijd is Carbon laser peeling mogelijk?

  De behandeling heeft geen echte leeftijdsbeperking. Minderjarigen hebben echter wel schriftelijke toestemming nodig van ouders en/of voogd voor een cosmetische behandeling. Bovendien wordt gevraagd om bij de uiteindelijke behandeling aanwezig te zijn. Van een maximale leeftijd is geen sprake.

 • Is een consult voor deze behandeling verplicht?

  Ja. De huidtherapeut beoordeelt tijdens het consult uw huidtype en -structuur. Daarnaast wordt gekeken naar eventuele contra-indicaties en wordt uw gezondheid besproken. Gebruikt u medicatie? Maak hiervan tijdens het consult melding. Het spreekt voor zich dat het consult gratis en vrijblijvend is.

 • Wat is er nog meer van belang bij deze behandeling?

  Cosmetische behandelingen zijn relatief veilig, maar hebben altijd een zekere kans op het ontstaan van bijwerkingen en/of complicaties. Deze risico’s worden uitvoerig met u doorgenomen tijdens het consult dat aan de behandeling voorafgaat. Eventuele bijwerkingen van de Carbon laser zijn tijdelijk van aard en bestaan voornamelijk uit verkleuring van de behandelde huid. De behandeling biedt langdurige resultaten en verbetert de structuur en het uiterlijk van uw huid. Wat Carbon laser peeling precies voor u kan betekenen, hangt af van diverse factoren. In vergelijking met andere peeling behandelingen is de carbon peeling minder chemisch en minder belastend voor uw huid. De ervaringen die u online leest over de behandeling geven u een beter inzicht in de resultaten die behaald worden en de manier waarop anderen de Carbon laser peeling ervaren. Laat u voorafgaand aan een cosmetische behandeling zorgvuldig adviseren. U weet dan dat u een keuze maakt die past bij uw huid.

Prijslijst
 • Carbon laser peeling:Huidanalyse, reinigen, scrubben, carbon peel, serum, dagverzorging, spf, advies thuisverzorging€ 79,--
 • Carbon laser peeling + No-Needle of Ultrasound met vitamine vloeistof of masker€ 170,--
Neem contact op
Contact Bel ons op +31 (0)475 565 461, stuur ons een e-mail via info@hetgezondealternatief.nl of vul onderstaand formulier in.
Ik wil:
Belangrijke mededeling
Belangrijke mededeling

Beste klanten, 

VOORZORGMAATREGEL CORONA

- ziek, verkouden, hoest, griep afspraak af zeggen

- Gelieve mondkapje mee nemen

- Alléén binnen komen

Met vriendelijke groet,
Team Het Gezonde Alternatief

Wij hebben regelmatig aanbiedingen in onze nieuwsbrief en via WOWdeal

Sehr geehrte Kunden,

CORONA VORSICHTSMASSNAHMEN 

- Krankheit, Erkältung, Husten, Grippe Termin absagen 

- Bitte Gesichtsmaske mitbringen 

- Nur allein hereinkommen

Mit freundlichen Grüßen,
Team Het Gezonde Alternatief

Wir haben regelmäßig Angebote in unserem Newsletter

Sluiten