Gemiddelde beoordeling
9.3
Nice & Tight

Laser acupunctuur behandelingen

Afspraak maken voor deze behandeling

Hoe werkt de lasertherapie?

De behandelingen d.m.v. laser-acupunctuur zijn tot op bepaalde hoogte vergelijkbaar met de behandelingen waarbij gebruik wordt gemaakt van naaldjes. Bij laser-acupunctuur worden de acupunctuurpunten echter gestimuleerd door een soft-laser. Dit bevordert een veel sneller resultaat, de activering gaat dieper en is in tegenstelling tot de naalden volledig pijnloos. Vooral onze anti-rookbehandeling is zeer succesvol en tot ver over de grenzen bekend. Lasertherapie is de meest recente verfijning van acupunctuur. Een laserbehandeling is volkomen veilig en pijnloos. De laser, in feite een smalle, heel sterke lichtbundel, dringt diep genoeg in de huid door om gekozen punten te stimuleren, zonder daarbij de huid te beschadigen.

 

Wat kan er behandeld worden?

 • Afvallen
 • Ademhalingsproblemen
 • Artritis
 • Hoofdpijnen en migraine
 • Slapeloosheid
 • Rugpijn
 • Menstruatieproblemen
 • Overgangsklachten
 • Verstoorde spijsvertering
 • Chronische pijnen
Eindelijk relaxed afgevallen zonder dieet en ik voel me super zeker een aanrader! - Anita Rumping -
Veelgestelde vragen over Laser acupunctuur behandelingen
 • Afvallen d.m.v. laser-behandelingen

  Wat doen de behandelingen?

  Allereerst wordt de gehele stofwisseling doorgemeten via het oor. In het oor is het gehele lichaam gereflecteerd (acupunctuurleer/auriculo-therapie), en via het oor kunnen we ook het gehele lichaam bereiken en beïnvloeden en behandelen. Met behulp van een meetapparaatje gaan we na welke organen van de stofwisseling uit balans zijn en op deze manier de stofwisseling verstoren.

  Een verstoorde stofwisseling zorgt er voor dat dat wat gegeten wordt niet meer goed verwerkt, verbrand en uitgescheiden wordt, met als gevolg: niet veel eten maar alles zet zich om in vet in plaats van verbrand te worden. (u kent het wel…Ik word al dik van een glas water/ik eet niet veel en TOCH kom ik aan enz).

  De oorzaak kan divers zijn: Stress Hormonaal (overgang) Verschillende diëten/weer gewoon eten/diëten enz Zonder begeleiding stoppen met roken medicijnen (absoluut géén vervanging) Wat doen de behandelingen:

  Gehele stofwisseling reguleren en activeren Vetverbranding activeren Hongergevoel afremmen Zin in zoetig en hartig afremmen Oorzaak aanpakken, bij stress wordt stress mee behandeld, bij overgang wordt ook het hormonale in balans gebracht Eventuele eetaanvallen worden behandeld Verzadigingsgevoel wordt afgeremd

Prijslijst
 • Vermagering/Afvallen€ 45
 • Andere Behandelingen€ 45
Het aantal behandelingen bij het afvallen hang af van het gewicht dat u wilt verliezen (in het begin wordt een keer per 3 weken behandeld)

Bij deze methode wordt niet gebruikt gemaakt van een dieet, het is wel belangrijk om voldoende water te drinken.

Uiteraard zijn er meer behandelingen toepasbaar, vraag vrijblijvende informatie.

Neem contact op
Contact Bel ons op +31 (0)475 565 461, stuur ons een e-mail via info@hetgezondealternatief.nl of vul onderstaand formulier in.
Ik wil:
Belangrijke mededeling
Belangrijke mededeling

Beste klanten, 

VOORZORGMAATREGEL CORONA

- ziek, verkouden, hoest, griep afspraak af zeggen

- Gelieve mondkapje mee nemen

- Alléén binnen komen

Met vriendelijke groet,
Team Het Gezonde Alternatief

Sehr geehrte Kunden,

CORONA VORSICHTSMASSNAHMEN 

- Krankheit, Erkältung, Husten, Grippe Termin absagen 

- Bitte Gesichtsmaske mitbringen 

- Nur allein hereinkommen

Mit freundlichen Grüßen,
Team Het Gezonde Alternatief

Sluiten