Gemiddelde beoordeling
9.3
Nice & Tight

HydraSkinCare

Afspraak maken voor deze behandeling

HydraSkinCare – gezichtsbehandeling

Een gezonde huid om lekker en fris in je vel te kunnen zitten wil natuurlijk iedereen graag. Met een gezonde en frisse huid voel je je simpelweg gezonder, frisser en beter. Het is echter niet altijd even makkelijk om dit te krijgen en te behouden. Toch is er een niet al te dure gezichtsbehandeling die hiervoor kan zorgen:

De nieuwe gezichtsbehandeling: HYDRASKINCARE

Met de nieuwe, pijnloze én gemakkelijke gezichtsbehandeling de HydraSkinCare is het mogelijk om binnen enkele stappen de algemene gezondheid van de huid te verbeteren. De geheel pijnloze behandeling biedt gegarandeerde resultaten zodat de huid er meteen frisser en gezonder uitziet. Je zult deze verjonging op het moment dat je naar buiten loopt al merken. Met de indrukwekkende combinatie van hydradermabrasie, extracties, insluizingen van antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur en een aangename peeling zul je weer stralen.

Met de hydraskincare behandeling wordt de algemene gezondheid van uw huid verbeterd. De stevige anti-aging behandeling zorgt overigens ook voor een verjongde huid. De gezichtsbehandeling is voor álle huidtypen geschikt, dus ook voor de probleemhuid, Ja! Ook bij acne

De beste gezichtsbehandeling met meerdere functionaliteiten

De HydraSkinCare  behandeling is ook perfect inzetbaar voor de volgende functionaliteiten:

 • De stevigheid en elasticiteit

Met de HydraSkinCare wordt de structuur van de huid hersteld, zodat de huid weer jeugdig is. Antioxidanten, zoals vitamine A worden 'ingesluisd' en fibrolasten worden gestimuleerd om elastine en collageen aan te maken. Dit verbetert de structuur van de huid aanzienlijk.

 • Rimpels en fijne lijntjes

Door de insluizing van hyaluronzuur worden de fijne lijntjes en rimpels opgevuld. Dit verhelpt de rimpels én biedt een preventieve werking.

 • Onzuiverheden en oliën

In de gezichtsbehandeling zit salicylzuur verwerkt; deze weekt eventuele onzuiverheden in de poriën en zorgt ervoor dat de productie van de onzuiverheden gestopt wordt. Eventuele ontstekingen en verstoppingen wordt hierdoor vermeden.

 • Tekenen van veroudering

Doordat de huid gepeeld wordt, zal de huid zichzelf verjongen door nieuwe, jonge huidcellen te creëren. De gezichtsbehandeling werkt op de gezondheid én de verjonging van de huid en zorgt ervoor dat de huid er egaal en zacht uitziet.

 • Hyperpigmentatie en UV-schade

Met de hydraskincare behandeling wordt er gebruikt gemaakt van glycozuur. De zuur verwijdert dode huidcellen en zorgt ervoor dat de celdeling verdergaat. Hierdoor zullen eventuele pigmentvlekken naar het oppervlakte van de huid komen en door de zuur verminderen. De anti-aging behandeling biedt de huid overigens ook een bescherming tegen de UV stralen. De bescherming tegen de UV-stralen zorgt ervoor dat nieuwe pigmentatie voorkomen wordt.

 • Open poriën

Een goede zuivering van de poriën zorgt ervoor dat de poriën zich goed kunnen sluiten waardoor de huid er gezonder en frisser uitziet.

Weten wat de gezichtsbehandeling voor jou kan betekenen?

Zou je graag een gezonde en frisse huid willen hebben en ook heerlijk in je vel zitten? Neem dan nu vrijblijvend met ons contact op voor de mogelijkheden of maak via het contactformulier een

Bekijk video
Veelgestelde vragen over HydraSkinCare
 • Waarom is HydraSkinCare goed voor mijn huid?

  Hydratatie is de basis van een gezonde en mooie huid. Irritatie van de huid heeft aangetoond dat het de tekenen van veroudering verhoogt. HydraSkinCare werkt preventief tegen huidveroudering en wil de gezondheid van de huid garanderen

 • Welke resultaten mag ik verwachten?

  Velen geven na slechts één behandeling aan dat hun huid zichtbaar verbeterd is en een egale en mooie glans heeft. De glans en hydratatie kan vijf tot zeven dagen aanhouden, en zelfs langer met de aanvullende home care. De huidverjonging is blijvend, gezien de productie nog tot drie maanden lang aanhoudt en ook het verouderingspatroon zal verminderen.

 • Welke huidproblemen kunnen behandeld worden met HydraSkinCare?

  De HydraSkinCare kan ingezet worden bij de meeste huidproblemen zoals acne, rosacea, couperose, eczeem, psoriasis, gevoelige huid, UV-schade, pigmentatie problemen etc. Vraag om een huidanalyse vooraf bij de specialiste zij zal een behandelplan opstellen specifiek voor je huid en wensen.

 • Zijn er contra indicaties voor deze behandeling?

  Er zijn enkele contra-indicaties die, in samenspraak met de specialiste, moeten bekeken worden. Voorbeelden hiervan zijn vreemde pigmentvlekken of huidverhogingen. Gebruik je fillers of botox? Dan kun je het beste 14 dagen wachten voor u een HydraSkinCare behandeling ondergaat. Ook zwangere vrouwen word het afgeraden om deze behandeling te ondergaan. Om irritatie te voorkomen kun je best 3 dagen voor en na de behandeling geen producten met retinol gebruiken in je dagdagelijkse verzorging.

 • Hoe ziet mijn huid eruit na de behandeling?

  Na een hydraSkinCare behandeling kan de huid wat rood zijn, dat zal na enkelen minuten weer wegtrekken. Het mooie van de HydraSkinCare is dat je meteen resultaat ziet na de behandeling. De huid ziet er fris en stralend uit.

 • Wat zijn peels en waarom is dit nodig?

  Om de Hydraskincare behandeling tot een ander level te brengen is het noodzakelijk om een peel en derma-builder toe te voegen aan je behandeling maar waarom is dit nodig?

  Een glycolzuurpeeling is een behandeling met fruitzuren. Fruitzuren, ook wel alpha hydroxy acids (AHA), worden gewonnen uit fruit, vandaar de naam fruitzuren. Het wordt al jaren in de cosmetische industrie gebruikt om de huid gladder en gezonder te maken. Glycolzuur verbetert de structuur van de huid doordat de celdeling van de huid gestimuleerd wordt. Grove poriën en huidskleurverschillen worden minder zichtbaar. De huid wordt meer elastisch en is beter in staat om zijn eigen vocht vast te houden. Kortom een oppepper voor je huid!

 • Wat zijn derma-builders en waarom is dit nodig?

  Om de Hydraskincare behandeling tot een ander level te brengen is het noodzakelijk om een peel en derma-builder toe te voegen aan je behandeling maar waarom is dit nodig?

  Elk huid is anders, en heeft dus ook wat anders nodig. Met een derma-builder of skinbooster kun je specifiek per huid kijken wat diegene nodig heeft. Ga je voor versteviging verstrakking? Of heeft jou huid een hydratatie boost nodig. Je zal versteld staan van het resultaat, dus gun je huid die boost!

Prijslijst
 • HydraSkinCare Quik treatment treatment 42,50
 • HydrafSkinCare Deep cleansing treatment 57
 • HydraSkinCare Exclusive treatment inclusief peeling en derma builder75
 • Intensive peeling behandeling 27,50
Wilt u een peeling en/of derma builder in uw behandeling is dit extra 10 euro
Neem contact op
Contact Bel ons op +31 (0)475 565 461, stuur ons een e-mail via info@hetgezondealternatief.nl of vul onderstaand formulier in.
Ik wil:
Belangrijke mededeling
Belangrijke mededeling

Beste klanten, 

VOORZORGMAATREGEL CORONA

- ziek, verkouden, hoest, griep afspraak af zeggen

- Gelieve mondkapje mee nemen

- Alléén binnen komen

Met vriendelijke groet,
Team Het Gezonde Alternatief

Sehr geehrte Kunden,

CORONA VORSICHTSMASSNAHMEN 

- Krankheit, Erkältung, Husten, Grippe Termin absagen 

- Bitte Gesichtsmaske mitbringen 

- Nur allein hereinkommen

Mit freundlichen Grüßen,
Team Het Gezonde Alternatief

Sluiten