Gemiddelde beoordeling
9.3
Nice & Tight

HydraSkinCare

Afspraak maken voor deze behandeling

HydraSkinCare is een non-invasieve behandeling die werkt in verschillende noodzakelijke stappen om de huid voor te bereiden en te verbeteren. Het combineert de voordelen van een next-level hydradermabrasie, een chemische peeling, geautomatiseerde en pijnloze extracties en een unieke insluizing van antioxidanten, hyaluronzuur en peptiden. Dit gebeurt in één snelle pijnloze verzorging met gegarandeerde resultaten en zonder wachttijd of irritatie. De huid ziet er meteen fris en gezond uit, waardoor je klant zal stralen vanaf het moment dat ze naar buiten gaat en tegelijkertijd toch een stevige anti-aging behandeling hebben ondergaan.

De gezondheid van de huid wordt verbeterd met de HydraSkinCare behandeltechniek en is geschikt voor alle huidtypen, in het bijzonder voor de probleemhuid. De behandeling kan eenzijdig worden ingezet, een kuur wordt toegepast voor het verbeteren van de huid(problemen). Om de gezondheid van de huid te behouden en/of verder te verbeteren is het aanbevolen ieder maand een HydraSkinCare toe te passen.

Goed voor alle huidtypes. De HydraSkinCare behandeling is niet alleen effectief in het verbeteren van de gezondheid van de huid, maar ook perfect inzetbaar voor het volgende:

 • Fijne lijntjes en rimpels

Dankzij insluizing van hyaluronzuur in de lederhuid worden de rimpels opgevuld met vocht.

 • Elasticiteit en stevigheid

Door de insluizing van antioxidanten zoals vitamine A, worden fibroblasten gestimuleerd tot het aanmaken van nieuw collageen en elastine, wat de structuur van de huid terug herstelt naar een jeugdig niveau.

 • Hyperpigmentatie en UV-schade

Tijdens de behandeling wordt de huid gepeeld met zuren zoals Glycolzuur wat er voor zorgt dat de dode huidcellen verwijderd worden maar ook de celdeling op gang gebracht wordt. Daardoor zullen de pigmentvlekken naar boven komen en langzaam verminderen. Dankzij de gezondheid van de huid na de behandeling is de huid ook beter beschermt tegen de UV stralen wat nieuwe pigmentatie voorkomt.

 • Oliën en onzuiverheden

Salicylzuur verweekt de onzuiverheden in de poriën en vermindert de productie ervan, waardoor de kans op verstoppingen en ontstekingen vermindert.

 • Open poriën

Wanneer de poriën uitgezuiverd zijn door de behandeling zullen ze ook gemakkelijker kunnen sluiten.

 • Tekenen van veroudering

Doordat de HydraSkinCare werkt op de gezondheid van de huid, terwijl ze gepeeld wordt, zal de huid door de verwondingen zichzelf herstellen en daardoor verjongen.

Bekijk deze video
Veelgestelde vragen over HydraSkinCare
 • Waarom is HydraSkinCare goed voor mijn huid?

  Hydratatie is de basis van een gezonde en mooie huid. Irritatie van de huid heeft aangetoond dat het de tekenen van veroudering verhoogt. HydraSkinCare werkt preventief tegen huidveroudering en wil de gezondheid van de huid garanderen

 • Welke resultaten mag ik verwachten?

  Velen geven na slechts één behandeling aan dat hun huid zichtbaar verbeterd is en een egale en mooie glans heeft. De glans en hydratatie kan vijf tot zeven dagen aanhouden, en zelfs langer met de aanvullende home care. De huidverjonging is blijvend, gezien de productie nog tot drie maanden lang aanhoudt en ook het verouderingspatroon zal verminderen.

 • Welke huidproblemen kunnen behandeld worden met HydraSkinCare?

  De HydraSkinCare kan ingezet worden bij de meeste huidproblemen zoals acne, rosacea, couperose, eczeem, psoriasis, gevoelige huid, UV-schade, pigmentatie problemen etc. Vraag om een huidanalyse vooraf bij de specialiste zij zal een behandelplan opstellen specifiek voor u huid en wensen.

 • Zijn er contra indicaties voor deze behandeling?

  Er zijn enkele contra-indicaties die, in samenspraak met de specialiste, moeten bekeken worden. Voorbeelden hiervan zijn vreemde pigmentvlekken of huidverhogingen. Gebruikt u fillers of botox? Dan kunt u het beste 14 dagen wachten voor u een HydraSkinCare behandeling ondergaat. Ook zwangere vrouwen word het afgeraden om deze behandeling te ondergaan. Om irritatie te voorkomen kunt u best 3 dagen voor en na de behandeling geen producten met retinol gebruiken in uw dagdagelijkse verzorging.

 • Hoe ziet mijn huid eruit na de behandeling?

  Na een hydraSkinCare behandeling kan de huid wat rood zijn, dat zal na enkelen minuten weer wegtrekken. Het mooie van de HydraSkinCare is dat je meteen resultaat ziet na de behandeling. De huid ziet er fris en stralend uit.

 • Wat zijn peels en waarom is dit nodig?

  Om de Hydraskincare behandeling tot een ander level te brengen is het noodzakelijk om een peel en derma-builder toe te voegen aan je behandeling maar waarom is dit nodig?

  Een glycolzuurpeeling is een behandeling met fruitzuren. Fruitzuren, ook wel alpha hydroxy acids (AHA), worden gewonnen uit fruit, vandaar de naam fruitzuren. Het wordt al jaren in de cosmetische industrie gebruikt om de huid gladder en gezonder te maken. Glycolzuur verbetert de structuur van de huid doordat de celdeling van de huid gestimuleerd wordt. Grove poriën en huidskleurverschillen worden minder zichtbaar. De huid wordt meer elastisch en is beter in staat om zijn eigen vocht vast te houden. Kortom een oppepper voor uw huid!

 • Wat zijn derma-builders en waarom is dit nodig?

  Om de Hydraskincare behandeling tot een ander level te brengen is het noodzakelijk om een peel en derma-builder toe te voegen aan je behandeling maar waarom is dit nodig?

  Elk huid is anders, en heeft dus ook wat anders nodig. Met een derma-builder of skinbooster kun je specifiek per huid kijken wat diegene nodig heeft. Ga je voor versteviging verstrakking? Of heeft jou huid een hydratatie boost nodig. Je zal versteld staan van het resultaat, dus gun je huid die boost!

Prijslijst
 • HydraSkinCare Quik treatment treatment 85 NU 50% INTRODUCTIEKORTING
 • HydrafSkinCare Deep cleansing treatment 138 NU 50% INTRODUCTIEKORTING
 • HydraSkinCare Exclusive treatment175 NU 50% INTRODUCTIEKORTING
Maak afspraak
Contact Bel ons op +31 (0)475 565 461, stuur ons een e-mail via info@hetgezondealternatief.nl of vul onderstaand formulier in.
Ik wil: