Gemiddelde beoordeling
9.3
Mesotherapie

Skinbooster

Afspraak maken voor deze behandeling

Skinbooster

Mesotherapie is een techniek waarbij de huid met naaldprikken gestimuleerd wordt. Hierbij worden ook regenererende producten onderhuids ingebracht. Studies hebben aangetoond dat deze gun een precies gekalibreerde injectiediepte in millimeters bereikt, en een dichtheid heeft tot 500 prikjes per vierkante centimeter.

Wat houdt een skinbooster behandeling in?

Met een skinbooster behandeling geef je de huid als het ware een echte boost. Omdat elke huid anders is heeft ook elke huid een andere werk stof nodig. Dit kun je vergelijken met de werkstoffen die in verschillende crèmes zitten. Voor een vette huid gebruik je een speciale creme. Skinboosters zorgen ervoor de huid langdurig diep te hydrateren, daar waar dat het meest nodig is. Het zorgt zo voor een geleidelijke verbetering van de huidkwaliteit, en geven de huid de mooie en natuurlijke gloed terug. Deze behandeling is ook geschikt voor Acne littekens.

Heeft u interesse in de skinbooster behandeling maar heeft u nog vragen? Neem dan contact op zodat we u kunnen advizeren en uitnodigen voor een vrijblijvend intake gesprek!

Hoe werken de BCN Skinboosters? 

In tegenstelling tot de corrigerende werking van fillers (rimpes opvullen, volume vermeerderen, contourverbetering), worden skinboosters gebruikt om de huid van binnenuit te verzorgen. Skinboosters verbeteren de kwaliteit van de huid door de hydrobalans te herstellen en de elasticiteit te verbeteren. Hierdoor treedt vermindering van oneffenheden en lijntjes op, een soepele, gladde huid wordt gecreëerd. BCN Skinboosters maakt gebruik van hydraterende micro-injecties met hyaluronzuur om de natuurlijke hyaluronzuur-reserves aan te vullen en de huid van binnenuit langdurig te verbeteren. Deze behandeling bestaat uit een serie zeer fijne injecties toegediend door één van onze gespecialiseerde behandelaars. BCN Skinboosters verbetert de huidkwaliteit door de hydratatie diep in de huid te verbeteren en dat zie je aan de oppervlakte van de huid. De huid wordt hierdoor gladder, elastischer en steviger en zal meer stralen dan voorheen.

Voor wie is een Skinbooster geschikt?

BCN Skinboosters is een veelzijdige productlijn die geschikt is voor zowel mannen als vrouwen en voor elk huidtype: voor mensen met een jonge of verouderde huid; voor het gezicht, de hals, de lippen, de handen en het decolleté. Ook voor mensen die hun huidstructuur willen verbeteren, bijvoorbeeld in het geval van littekens als gevolg van acne of een door de zon beschadigde huid, zijn BCN Skinboosters uitermate geschikt.

Veelgestelde vragen over Skinbooster
 • Ampullen, cocktails en werkzame stoffen

  De werkzame stoffen bij mesotherapie zitten in een ampul. Een ampul kan bestaan uit verschillende werkzame stoffen. Afhankelijk van de indicatie en het merk is een samenstelling gemaakt van bepaalde stoffen. Deze stimuleren allemaal de huid om weer in optimale conditie te komen.

  Hyaluronzuur is een van de meest voorkomende stoffen in een ampul. Het is een actieve waterbinder en zorgt voor een optimale vochtbalans van de huid. Daarnaast zet hyaluronzuur het bindweefsel aan tot het maken van fibroblasten (cellen die het collageen en elastine produceren). Met het activeren van collageen en elastine wordt de huid weer soepel en elastischer.

  Naast hyaluronzuur worden voor de huid belangrijke vitaminen en mineralen gebruikt als ook anti-oxidanten die de collageenvorming en de microcirculatie binnenin het weefsel weer op orde brengen. Zodoende word huidveroudering tegengegaan en de celactiviteit gestimuleerd. Ook word de ouderdomspigmentatie voorkomen.

 • Tips voor na de behandeling

  Houd de huid gedurende de eerste 48 uur droog
  Gebruik geen make-up gedurende tenminste 24 uur na de behandeling
  Geen inspannende activiteiten tot 24 uur na de behandeling
  Niet sporten en geen alcohol gebruiken tot 24 uur na de behandeling Niet peuteren of krabben

  Gedurende 1 week na de behandeling:
  - Niet drukken op de behandelde plaatsen
  Gedurende 2 weken na de behandeling:
  - Geen Sauna/Turks stoombad, zwembad
  - Geen langdurige blootstelling aan de zon of UV licht

 • Wat houd natuurlijke botox in?

  Argirelinne is een peptide en wordt qua werking vaak vergeleken met Botox door het vermogen zenuwsignalen (neurotransmitters) die zorgen voor aanspanning van gezichtsspieren te blokkeren, zonder deze te verlammen. Deze hexapeptide (keten van 6 natuurlijke aminozuren) heeft een klinisch bewezen zelfde soort werking als botox*, echter zonder alle bijwerkingen en risico op schade aan de huid of gezichtsspieren. Argireline blokkeert de neurotransmitters (zenuwsignalen) die zorgen voor aanspanning van gezichtsspieren, zonder deze spieren te verlammen (zoals botox). De natuurlijke uitdrukking en bewegingen blijven behouden, terwijl de spieren die verantwoordelijk zijn voor het ontstaan van rimpels zich ontspannen. Dit veroorzaakt een significante vermindering in de diepte en grootte van fijne lijntjes en rimpels en helpt deze voorkomen en verminderen.

 • Wat is een Mesogun?

  Onze Mesotherapiste werkt met de nieuwste ontwikkelde apparatuur. Wij werken met een mesogun omdat dit een van de meeste veilige methodes is op het moment. Omdat de mesogun computer gestuurd is, is het onmogelijk om te diep of te veel te injecteren op een plek. Hierdoor kan de specialiste uiterst precies werken.

 • Waarom injecteren wij met een Mesogun?

  Een mesogun is een speciaal injectiepistool. De Mesogun is volledig computer gestuurd waardoor de dosering van het hyaluronzuur en de rimpeldiepte van te voren kan worden bepaald. Het risico op teveel of te diep behandelen is hierdoor uitgesloten. Door middel van kleine injecties, via een ultra dun naaldje, kunt u heel precies werken met verbluffende resultaten. Door deze speciale ontwikkelde techniek is de kans op blauwe plekken ook een heel stuk minder!

Prijslijst
 • Skinbooster behandeling130
 • Natuurlijke botox per ampul65
Frons rimpel 1 ampul
Voorhoofd rimpels 2 ampullen
Kraaienpootjes 2 ampullen

Let op: Dit zijn indicaties pas na de behandeling kan men daadwerkelijk zien wat de hoeveelheid is geweest.
Neem contact op
Contact Bel ons op +31 (0)475 565 461, stuur ons een e-mail via info@hetgezondealternatief.nl of vul onderstaand formulier in.
Ik wil: