Lippen Opvullen
Bent u niet tevreden over de vorm van uw lippen, of worden uw lippen misschien door het ouder worden dunner? Wat de reden ook mag zijn: Kliniek Het Gezonde Alternatief heeft voor u de oplossing. Wij hebben jarenlang ervaring in het opvullen van lippen en kunnen hierdoor het beste resultaat garanderen.

Wij staan voor kwaliteit: elke lip is anders, vandaar dat wij kijken naar de vormen van uw gezicht en u adviseren wat het beste en natuurlijk het mooiste zal staan bij uw gezicht. Voor we de behandeling starten, wordt er een intakegesprek gehouden om uw wensen te bespreken. Heeft u interesse in deze behandeling en wilt u graag meer weten? Lees dan verder of neem direct contact met ons op.

De behandeling

Er wordt een verdovingscrème aangebracht op de lippen, zodat de behandeling zo aangenaam en vrijwel pijnloos mogelijk zal verlopen. De behandeling zal worden uitgevoerd door plastische chirurg dokter M. Abkhez door middel van een mesogun.

Type fillers

Met het lippen opvullen werken wij met de lichaamseigen stof genaamd: Hyaluronzuur. Wij werken met de lipfillers van welbekende merken zoals Stylage, Revolax en Princess. Deze lipfillers zijn al een lange tijd op de markt en er zijn al tientallen miljoenen behandelingen uitgevoerd met deze producten zonder complicaties. De veiligheid bij het lippen opvullen is dus op lange termijn bewezen.

Heeft u interesse?

Wilt u graag een afspraak maken om uw lippen te vullen, of wilt u het als cadeau geven aan een familielid of vriendin? Wij hebben jarenlange ervaring in het lippen opvullen en leveren altijd het beste resultaat. Dit doen wij door met u in gesprek te gaan, om zo uw behoefte en wensen centraal te kunnen stellen. Voor meer informatie, neem via het contactformulier contact met ons op.
tandenbleken003
tandenbleken002
 

Contact

Neem nu vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden of maak via het contactformulier geheel gratis en vrijblijvend een afspraak.

    Bel nu