Lipofilling
Lipofilling is een techniek waarbij uw eigen vetweefsel wordt gebruikt voor het creëren van extra volume in het gezicht. Het is de meest ideale techniek voor het herstel van volume en vorm. Doordat eigen vetweefsel wordt gebruikt, heeft u geen last van eventuele allergieën en bijwerkingen die met andere behandelingen wel kunnen spelen. Door o.a. veroudering, maar ook gewichtsverlies, kunnen rimpels of diepe gezichtslijnen goed zichtbaar worden waardoor u een vermoeide uitstraling kunt hebben. Deze kleine (zeer populaire) behandeling corrigeert, vult het gezicht op én biedt direct meer volume. Het resultaat: een vitale- en natuurlijke uitstraling.

Meer informatie over de behandeling?

Gratis consult

Voorafgaand de lipofilling behandeling zal er altijd een GRATIS consult plaatsvinden. Tijdens dit consult komt alles wat met de behandeling te maken heeft aan orde en wordt het probleemgebied en de gewenste resultaten uitgebreid besproken. Ook wordt u op de hoogte gebracht van eventuele risico's die hierbij komen kijken. Voor een zo succesvol mogelijke behandeling zal de arts een plaats van vetafname bepalen waarbij een zo optimaal mogelijk resultaat kan worden behaald met een zo laag mogelijk risicofactor.

De oplossing voor zichtbaar volumeverlies

Voor het creëren van meer volume in het gezicht wordt gebruik gemaakt van het eigen levend vetweefsel. Dit vetweefsel is afkomstig vanuit een ander gebied in uw lichaam zoals de buik, benen of heupen en wordt verwijderd door middel van een dun zuigbuisje. Na het verwijderen van het vet worden de levende vetcellen met veel zorg en precisie klaargemaakt voor de behandeling in het gezicht. De diepe gezichtslijnen en rimpels worden opgevuld zodat het gewenste strakke resultaat kan worden bereikt. Dankzij het werken met lichaamseigen stoffen is de behandeling volkomen veilig.

De resultaten lipofilling

Het ingespoten vetweefsel zal zich hechten aan het weefsel op de desbetreffende plaats. Het permanente resultaat verhelpt de verouderde huid en geeft het gezicht weer een vitale en natuurlijk uitstraling. Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van plaatselijke verdovingen. Hierdoor is het mogelijk de dag na behandeling dagelijkse activiteiten weer op te pakken.

Meer weten over lipofilling?

Deze behandeling wordt uitgevoerd door BIG geregistreerde plastische chirurg dokter M. Abkhez. Wilt u meer weten over de behandeling? Neem dan contact met ons op.
 

Contact

Zou je graag een gezonde en frisse huid willen hebben en ook heerlijk in je vel zitten? Neem dan nu vrijblijvend met ons contact op voor de mogelijkheden of maak via het contactformulier geheel gratis en vrijblijvend een afspraak.

    Bel nu