Permanent ontharen met SHR (=IPL)
Wij Ontharen met een DIODE ICE LASER ULTRA POWER TRIPLE WAVE die zéér efficiënt werkt, geeft nauwelijks ongemak en zorgt altijd voor een superieur resultaat, en SHR ontharen (= impuls light/IPL met xenon licht)

Het grootste voordeel van ons DIODE ICE LASER Triple wave model is dat deze nog veiliger en effectiever werkt op de donkere huidtypen, maar ook de blonde haren gemakkelijker behandeld.

Wat is laser ontharen?

Laser ontharen vernietigt de haren definitief door ze bij de bron aan te pakken, namelijk het haarzakje.

Nooit meer ongewenste haargroei

Ongewenste haargroei op het lichaam of gezicht, wie heeft het niet? Zowel mannen als vrouwen scheren, waxen of epileren deze ongewenste haren.

Laserontharen biedt een definitieve oplossing. Je moet er wel rekening mee houden dat niet alle ongewenste haren in één keer kunnen worden vernietigd. De haren moeten in de groeifase zitten om definitief vernietigd te kunnen worden. Omdat niet alle haren zich tegelijkertijd in de groeifase bevinden, zijn meerdere behandelingen nodig om tot een optimaal resultaat te komen. Tussen deze behandelingen zit gemiddeld een periode van 3 tot 4 weken, afhankelijk van het te behandelen gebied.

Laat u bij een GRATIS intake informeren of Laser of SHR ontharen voor u geschikt is.
 

Contact

Zou je graag een gezonde en frisse huid willen hebben en ook heerlijk in je vel zitten? Neem dan nu vrijblijvend met ons contact op voor de mogelijkheden of maak via het contactformulier geheel gratis en vrijblijvend een afspraak.

    Bel nu