Gemiddelde beoordeling
9.3
Nice & Tight

Huidverbeterende beh. met E-light

Afspraak maken voor deze behandeling

Huidverbeterende behandelingen doormiddel van E-light


De E-light methode kan voor verschillende doeleinden toegepast worden. Zowel huidverbeterend als voor permanent ontharen. E-light is een systeem met behulp van gecombineerde energie-technologie van Bi-Polair Radio Frequentie (RF) en een breed spectrum aan Licht. Echter gebruiken wij de E-light alleen voor de huidverbeterende behandelingen en niet voor het permanent ontharen, daar is de SHR een betere optie voor omdat je daar sneller resultaat bij hebt.

Wij bieden meerdere schoonheidsbehandelingen aan die uw huid optimaal verzorgen, verbeteren en versterken. De behandelingen die wij aanbieden zijn de volgende:

 • Huidverjonging
  De SR Applicator maakt gebruik van geconcentreerd licht- en bi-polaire radiofrequente energie om de huid naar een meer jeugdige staat te herstellen. Bruine vlekken (door de zon of ouderdom), rode vlekkerigheid (Spider Naevi of rosacea) en ongelijkmatige huidstructuur zullen worden verbeterd.
 • Acnétherapie
  De AC Applicator maakt gebruik van een specifiek spectrum van het licht dat zich richt op de bacteriën die acné veroorzaken. De AC Applicator behandelt de huid met een combinatie van licht en zachte radiofrequente-energie om de acné veroor-zakende bacteriën te verminderen
 • Pigmentatieverwijdering
  De lichtflits smelt het kapsel om de pigmentcellen van de pigmentafwijking weg. In de eerste dagen na de behandeling zullen er dan ook donkere pigmentkorrels gevormd worden. Deze worden door het lichaam van binnenuit opgeruimd en verdwijnen vanzelf binnen 10-15 dagen. De vlek is lichter geworden of weg. Daarbij is de huid tevens steviger en mooier.
 • Aderverwijdering
  De lichtflits zorgt voor een verdikking van het bloedvatwand door deze te vernauwen of te sluiten waardoor de algehele roodheid of de vaatjes(couperose) niet langer zichtbaar zijn. De lichtere huidskleuren komen in aanmerking voor behandeling met de E-light.

Deze behandelingen worden door middel van de E-Light uitgevoerd en zijn kuurbehandelingen. Deze behandelingen zijn erop gericht de huid te verbeteren. Door deze behandeling vervagen eventuele pigmentvlekken, uitgezette bloedvaatjes en verkleinen de porieën in de huid. Door deze behandeling worden onderliggende huidcellen gestimuleerd om nieuw collageen aan te maken. Dit alles resulteert in een frisser en jonger uitziende huid. Na de behandeling is de huidstructuur aanzienlijk verbeterd. Tijdens een intake gesprek met een van onze specialiste kan een indicatie gegeven worden hoeveel behandelingen er ongeveer nodig zijn en kan er een behandelplan opgemaakt worden. 

Bekijk hier de video
Veelgestelde vragen over Huidverbeterende beh. met E-light
 • Doet het Pijn?

  De behandelingen met E-light zijn vrij gevoelig. Echter de pijnprikkel is 1 a 2 seconde en is dus ook snel weer weg getrokken. Hoewel het dus een vrij pijnlijke behandeling is, is dit wel goed te verdragen vanwege de korte behandeling.

 • Is de behandeling echt veilig, beschadigt de huid niet?

  Bij de ontwikkeling van onze machine is veel aandacht besteed aan veiligheid en effectiviteit. Door de unieke koelsysteem wordt de opperhuid nog beter beschermd. Hierdoor is de kans op beschadigingen minimaal. U vrijwel direct na de behandeling uw normale bezigheden hervatten.

  Het is heel belangrijk dat u gedurende de behandelingen absoluut niet in de zon gaat gedurende de gehele behandel periode en altijd een goede zonnebrand gebruikt.

 • Acne behandelen met E-light

  Acne is een term die gebruikt wordt voor de op/afgesloten poriën in de huid(mee-eters en wittekoppen), puistjes en cysten die verschijnen op vele delen van het lichaam inclusief het gezicht, hals, borst, rug, billen, schouders en zelfs de benen en bovenarmen. Acne is niet beperkt tot een leeftijdsgroep; al komt het het meest voor bij tieners, volwassenen in hun jaren twintig tot veertig krijgen vaak acne. Acne is niet gevaarlijk voor uw gezondheid, maar het kan schokkend en ontsierend zijn. Bij ernstige acne kan het leiden tot ernstige en blijvende littekens. Ook minder ernstige gevallen kan leiden tot littekenvorming.

  Door uw acne te laten behandelen met IPL/E-light worden door middel van de licht pulsen op het te behandelen gebied de bacteriën (de veroorzakers van het acne probleem) vernietigd. De productie van talg zal ook worden verminderd door het krimpen van de talgklier. Dit bevordert de verwijdering van uw acne en resulteert in een gezonde huid.

 • Pigmentvlekken behandelen met E-light

  Pigmentvlekken worden ook wel ouderdomsvlekken of zonnevlekken genoemd. Deze komen veelal voor in het gezicht of op armen, benen en handen. Deze kunnen makkelijk verwijderd worden door middel van o.a laser, IPL, E-light. De belangrijkste veroorzaker van deze vlekken in huidpigment is melanine. Dit is een donkerbruine kleurstof die door bepaalde huidcellen wordt gemaakt in de bovenste huidlaag. Pigmentvlekken, ouderdomsvlekken en sproeten komen bij iedereen voor. Door zonlicht wordt de aanmaak van melanine verhoogd en ontstaan er bruine verkleuringen van de huid. Soms zijn deze verkleuringen niet mooi en onregelmatig. Er ontstaan vlekken die donkerder zijn dan de omliggende huid. Maar ook mensen die nooit in de zon komen kunnen last hebben van pigmentvlekken. Pigmentvlekken kunnen ook ontstaan door huidveroudering, ontstekingen van de huid, erfelijke factoren en zwangerschap (zwangerschapsmasker). Bij ouderdomsvlekken is de verdeling van het pigment verstoord waardoor er vaak grote en storende vlekken ontstaan op plekken die veel aan zonlicht bloot gesteld zijn met name op handen en in het gezicht.

Prijslijst
 • Pigmentvlek plaatselijk kleine zone€29 10 kaart 232,-
 • Couperose wangen€45 10 kaart 360,-
 • Couperose wangen en kin€50 10 kaart 400,-
 • Acne/Pigmentvlek plaatselijk middel zone €29 10 kaart 232,-
 • Acne wangen€45 10 kaart 360,-
 • Acne gehele gezicht€55 10 kaart 440,-
 • Handen€45 10 kaart 360,-
Afhankelijk van de grote van de pigmentatie of het te behandelen gebied word er in overleg samen de prijs bepaald. Er word dan meteen een indicatie gegeven van het aantal behandelingen, dit kan wisselen tussen de 5-10-15 behandelingen afhankelijk hoe de huid er op reageert. Let wel op dit is een indicatie.
Neem contact op
Contact Bel ons op +31 (0)475 565 461, stuur ons een e-mail via info@hetgezondealternatief.nl of vul onderstaand formulier in.
Ik wil:
Belangrijke mededeling
Belangrijke mededeling

Beste klanten, 

VOORZORGMAATREGEL CORONA

- ziek, verkouden, hoest, griep afspraak af zeggen

- Gelieve mondkapje mee nemen

- Alléén binnen komen

Met vriendelijke groet,
Team Het Gezonde Alternatief

Sehr geehrte Kunden,

CORONA VORSICHTSMASSNAHMEN 

- Krankheit, Erkältung, Husten, Grippe Termin absagen 

- Bitte Gesichtsmaske mitbringen 

- Nur allein hereinkommen

Mit freundlichen Grüßen,
Team Het Gezonde Alternatief

Sluiten