Hifu Liposonix Body Lifting
HIFU Liposonix staat voor High Intensity Focused Ultrasound. Bij deze behandeling wordt er gebruik gemaakt van ultrasound om de huid te verstevigen en verstrakken. Met deze techniek wordt een liftend effect van de huid bereikt zonder het gebruik van injecties of plastische chirurgie.

LipoSonix gebruikt gerichte ultrasone golven om selectief vetcellen in uw probleemgebieden permanent te verwijderen. Deze behandeling verwijdert deze vetcellen zonder operatie en met minimale bijwerkingen of downtime. LipoSonix is niet geschikt voor iedereen. Zowel vrouwen als mannen kunnen kandidaat zijn. U moet in staat zijn om ten minste een centimeter vet in uw zorggebied te knijpen. Een vetlaagje van minder dan een centimeter heeft waarschijnlijk geen behandeling nodig. U moet ook redelijk dicht bij uw ideale lichaamsgewicht zijn. Het is een methode om nét dat laatste hardnekkige vet te verwijderen.

Een behandeling duurt ongeveer een uur.

LipoSonix is GEEN behandeling voor gewichtsverlies.

Bij een GRATIS intake wordt uitgebreid gekeken of u in aanmerking komt voor deze behandeling.
billen003
afvallen006
billen004
figuurcorrectie
 

Contact

Neem nu vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden of maak via het contactformulier geheel gratis en vrijblijvend een afspraak.

    Bel nu