Fillers
Door het natuurlijke verouderingsproces neemt de productie van collageen af. De huid verslapt en verliest hierbij vetweefsel en vocht. Gevolgen hiervan zijn dat het weefsel minder stevig is, waardoor het sneller gaat hangen. Hierdoor ontstaan er zichtbare rimpels en groeven in het gezicht. Gelukkig is hier een behandeling voor die, met behulp van lichaamseigen stoffen, het verouderingsproces tegengaat én stopt. Het resultaat van de behandeling is een natuurlijk uitziend gezicht.

De behandeling

Om het verouderingsproces tegen te gaan kan het probleemgebied worden behandeld met fillers. Een filler is op gel-basis en bevat hyaluronzuur; een lichaamseigen stof. Hierdoor is het inbrengen van fillers volkomen veilig en effectief bij het verminderen van rimpels. Voorafgaand de behandeling zal er tijdens een consult gekeken worden naar het probleemgebied, rimpeltype en rimpeldiepte. Aan de hand hiervan zal er een passend behandelplan worden opgesteld voor het optimaal behalen van de gewenste resultaten.

De behandelgebieden

U kunt ervoor kiezen om de volgende zones te laten behandelen:

 • Rimpelbehandeling
 • Neus-lipplooi
 • Lip volumevergroting (zie ook ‘Lippen opvullen’)
 • Wallen/ogen
 • Mondhoeken

  Resultaat

  Het resultaat van deze behandeling is direct zichtbaar. Het behandelde gebied kan na de ingreep zwelling vertonen. Na enkele dagen neemt deze zwelling weer geleidelijk af en komt het uiteindelijke resultaat tevoorschijn. Hoelang het resultaat van deze behandeling zichtbaar blijft hangt af van ieders huidtype. Zo kunnen sommige handelingen ervoor zorgen dat het effect van de fillers sneller afneemt. Tijdens het consult worden deze effecten en de bijkomende nazorg uitgebreid besproken. De fillers hebben een gemiddelde levensduur van 6 tot 9 maanden.

  Filler behandelingen worden uitgevoerd door plastische chirurg dokter M. Abkhezr. Wilt u graag meer weten over de behandeling en de prijs van de behandeling? Neem dan contact met ons op: wij helpen u graag!
 • fillers
  fillers wang
  lipofiling
   

  Contact

  Neem nu vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden of maak via het contactformulier geheel gratis en vrijblijvend een afspraak.

   Bel nu