Facelift Halslift
Door het ouder worden, verslapt de huid en ontstaan er rimpels. De rimpels en uitgezakte huidplooien zorgen ervoor dat uw jeugdige en vitale uitstraling verdwijnt. Met een facelift wordt de huid strakker getrokken, waardoor de rimpels en uitgezakte huidplooien aanzienlijk verminderd worden. Het resultaat: een verjongend resultaat waarbij u uzelf weer voelt.

Een face- of halslift vergt een individuele aanpak en is altijd maatwerk. Bij Kliniek Het Gezonde Alternatief is de BIG geregistreerde plastische chirurg dokter M. Abkhezr werkzaam, die over een jarenlange ervaring beschikt. Door deze jarenlange ervaring en optimaal behaalde resultaten, is de facelift een zeer populaire en veel uitgevoerde behandeling. Deze behandeling wordt uitgevoerd in de kliniek van dokter M. Abkhezr in Rotterdam.

Welke facelift varianten zijn er?
 
 

S-lift

De minst ingrijpende facelift is de S-lift (soms ook mini facelift of mini lift genoemd). Nadat een beperkt deel van de huid is losgemaakt van het onderliggende weefsel wordt de huid richting het oor getrokken zodat de kaaklijn zijn oorspronkelijke contour terugkrijgt. De contour van de kaaklijn wordt strakker maar rimpels rond de mond, de lippen en de ogen verdwijnen niet na een S-lift. Bij de S-lift wordt alleen oppervlakkig huidweefsel gelift, geen onderliggend spierweefsel.

MACS-lift

Anders dan bij de oppervlakkige huidcorrectie van de S-lift worden met een MACS-lift naast de gezichtshuid ook de dieper gelegen weefsellagen strakgetrokken. Dit zogenaamde SMAS-weefsel (SMAS: Superficial Muscular Aponeurotic System) heeft meer gewicht dan de huid zelf en kan ervoor zorgen dat de bovenste weefsellagen (huid- en vetweefsel) gaan hangen.

Doordat bij een MACS-lift ook dieper gelegen weefsellagen worden gelift is het een veel duurzamere oplossing dan een S-lift. Met een facelift kunnen diepe plooien rondom de mond en zogenaamde hamsterwangen worden weggenomen.

Face/halslift

De face-halslift geeft zowel resultaat in het gezicht als het gebied onder de kaaklijn. Een face-halslift levert de meest toereikende resultaten op. Diepe plooien in het gezicht en in de hals kunnen verdwijnen door een gecombineerde hals-facelift. Aanvullend op een face-halslift kan ook een ooglidcorrectie worden uitgevoerd.

Halslift

Voor overtollige hangende huid in de hals onder de kin, een zogenaamde kalkoennek, is een halslift een goede oplossing. Deze behandeling geeft alleen resultaat voor de hals en laat een zichtbaar litteken achter. Mensen die last hebben van afhangende huid onder de kin (de zogeheten kalkoenennek) kiezen voor deze behandeling. Slechts in weinig gevallen geeft een halslift het gewenste resultaat. Meestal gaat het bij de hals niet alleen om verslapte huid maar ook om verslapte halsspieren. Dan is het aan te raden om een gecombineerde hals-facelift te ondergaan. Daarbij worden de huid en het onderliggende spierweefsel van achter het oor strakgetrokken en geeft resultaat voor de hele hals.

Welke soort face- en/of halslift is voor u geschikt?

Wilt u graag weten welke behandeling voor u meest geschikt is? Middels een gratis consult bespreekt onze chirurg graag de mogelijkheden met u. Neem voor een gratis consult contact met ons op.
auriculo
facelift
schoonheidsbehandelingen 004
hals
 

Contact

Neem nu vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden of maak via het contactformulier geheel gratis en vrijblijvend een afspraak.

    Bel nu