Gemiddelde beoordeling
9.3

Stoppen met roken

Afspraak maken voor deze behandeling

Easy To Stop

Sprechen Sie Deutsch? Klicke hier

Wist u dat roken gemiddeld €20.000,- per 10 jaar kost? Hierbij vallen kostenposten te noemen, zoals de aankoop van sigaretten, aanstekers, kauwgoms, tandartskosten en de benzine om de sigaretten te halen. 

Wij moedigen u aan om voorgoed te stoppen met roken en om te beginnen met het sparen van duizenden euro's. We hebben in 22 jaar, met een slagingspercentage van 90%, ruim 20.000 mensen kunnen helpen met stoppen met roken. Het lukt u door onze behandeling ook! 

De Anti-rook behandeling methode "Easy To Stop", beschreven en vastgelegd met de naam "Ruduxit Dormiebat" is een lasertherapie behandeling die slechts 30 minuten duurt. Lees hieronder meer over de succesvolle behandeling. Géén schadelijke pillen of ongezonde behandelingen, binnen 30 minuten stopt u!

Belangrijk: vergoeding is mogelijk! Neem direct contact op.

Laser acupunctuur behandeling

De methode zorgt ervoor dat door middel van laser acupunctuur de nicotine receptoren in de hersenen tot slaap gebracht worden. Tevens wordt ervoor gezorgd dat het lichaam geen nicotine meer accepteert. De behandeling duurt slechts 30 minuten, maar heeft een levenslang effect waarbij u de behoefte naar roken 'vergeet'. Binnen 30 minuten kunt u dus voor de rest van uw leven stoppen met roken én beginnen met sparen. Met een slagingspercentage van maar liefst 90%, zijn wij trots op al onze klanten die voorgoed gestopt zijn met roken. Om complete garantie te bieden, kunnen onze klanten, wanneer de behoefte naar roken tóch teveel is, binnen 3 maanden terugkomen voor een gratis nabehandeling. 

Extra uitleg Easy To Stop behandeling: 

De behandeling zorgt ervoor dat het lichaam de nicotine niet meer accepteert. Dat wil zeggen dat uw lichaam na de behandeling als het ware in opstand komt tegen nicotine. Dit kan zich uiten door misselijkheid, braken, kortom een gevoel van het zich niet lekker voelen. Omdat het lichaam dermate reageert op de behandeling, is het noodzakelijk dat er geen verse nicotine in het lichaam zit tijdens de behandeling. Daarom mag u gedurende 12 uur voor de behandeling niet roken!

Géén last van ontwenningsverschijnselen 

Tegelijkertijd wordt er tijdens de behandeling voor gezorgd dat u na het stoppen met roken geen last gaat krijgen van ontwenningsverschijnselen. Dit betekent dat u bijvoorbeeld niet agressief, nerveus chagrijnig of depressief gaat worden, maar ook het verlangen naar zoet en hartig af te remmen zodat men geen kilo’s aan komt. Daarnaast wordt vet verbranding geactiveerd waardoor ook het gewicht stabiel blijft. De behandeling, waarbij met een soft-laser de uiteinden van energiebanen worden behandeld, is pijnloos en duurt slechts een half uur.

Na de behandeling is het raadzaam om de eerste paar weken ruimtes te vermijden waar heel erg veel gerookt wordt. Daarbij wordt gedacht aan ruimtes die “blauw” staan van de rook, omdat u dan toch passief teveel nicotine binnenkrijgt. U mag verder geen nicotinepleisters of nicotinekauwgom gebruiken en u moet veel water drinken om het lichaam van nicotine te zuiveren.

Deze laser-behandeling kost door de weeks slechts 150 euro en op zaterdag 160 euro. Het slagingspercentage ligt rond de 90%. U krijgt op de behandeling 3 maanden garantie. Indien de behoefte aan roken toch nog teveel is, kunt u tot 3 maanden na de behandeling een kosteloze nabehandeling krijgen

Hoe zit het met de vergoedingsmogelijkheden voor de behandeling? 

Het is mogelijk om de behandeling vergoed te krijgen. Hoewel niet iedere zorgverzekeraar de behandeling vergoedt, is het raadzaam om altijd een aanvraag in te dienen! Heeft u vragen over de vergoedingsmogelijkheden? Schroom dan niet en neem vandaag nog contact met ons op. 

Wilt u graag stoppen met roken door onze behandeling? 

Vul dan het contactformulier in en neem vandaag nog contact met ons op! Maak direct een afspraak of vraag naar meer informatie...

Waar kunt u de Easy-to-Stop behandeling vinden?

Wij hebben 3 praktijken waar de behandelingen worden uitgevoerd. Zo kunt u terecht bij één van deze 3 praktijken. Uw voorkeur is hierbij doorslaggevend. 

Noord - Holland 

Total Body Control
Piet Smitstraat - 19
1602 VA Enkhuizen
06 24 50 94 57
totalbodycontrolenkhuizen@gmail.com
www.totalbodycontrol.nl

Noord - Limburg

Het Gezonde Alternatief
Eiermarkt 28
6042 HV Roermond
0475 56 54 61
info@hetgezondealternatief.nl

Meer informatie over onze behandeling?
Kies uw regio:
Je wordt er geweldig geholpen! Ik ben zeer tevreden. Absoluut een aanrader - Kirsten Bruinsma -
Veelgestelde vragen over Stoppen met roken
Prijslijst
Contact Bel ons op +31 (0)475 565 461, stuur ons een e-mail via info@hetgezondealternatief.nl of vul onderstaand formulier in.
Ik wil:
Belangrijke mededeling
Belangrijke mededeling

Beste klanten, 

VOORZORGMAATREGEL CORONA

- ziek, verkouden, hoest, griep afspraak af zeggen

- Gelieve mondkapje mee nemen

- Alléén binnen komen

Met vriendelijke groet,
Team Het Gezonde Alternatief

Sehr geehrte Kunden,

CORONA VORSICHTSMASSNAHMEN 

- Krankheit, Erkältung, Husten, Grippe Termin absagen 

- Bitte Gesichtsmaske mitbringen 

- Nur allein hereinkommen

Mit freundlichen Grüßen,
Team Het Gezonde Alternatief

Sluiten