Gemiddelde beoordeling
9.3

Easy to stop

Afspraak maken voor deze behandeling

Easy To Stop

Sprechen Sie Deutsch? Klicke hier

Wist u dat roken gemiddeld €20.000,- per 10 jaar kost? Hierbij vallen kostenposten te noemen, zoals de aankoop van sigaretten, aanstekers, kauwgoms en de benzine om de sigaretten te halen. Maar ook 'verborgen' kosten, zoals extra kosten voor de tandarts en ziektekosten.

Wij helpen u maar al te graag met het stoppen van roken én met het besparen van deze kosten. Daarbij moedigen wij u aan om binnen 30 minuten voorgoed te stoppen met roken én om te beginnen met het sparen van duizenden euro's.

Anti-rook behandeling methode "Easy To Stop". Beschreven en vastgelegd in de naam methode "Ruduxit Dormiebat" is een laser therapie behandeling die in onze praktijk gevoerd wordt.

De methode zorgt ervoor dat door middel van laser acupunctuur de nicotine receptoren in de hersenen tot slaap gebracht worden. Tevens wordt ervoor gezorgd dat het lichaam geen nicotine meer accepteert. De behandeling duurt slechts 30 minuten, maar heeft een levenslang effect waarbij u de behoefte naar roken 'vergeet'. Binnen 30 minuten kunt u dus voor de rest van uw leven stoppen met roken én beginnen met sparen. Met een slagingspercentage van maar liefst 90% zijn wij trots op al onze klanten die voorgoed gestopt zijn met roken.

Om complete garantie te bieden, kunnen onze klanten wanneer de behoefte naar roken tóch teveel is, binnen 3 maanden terugkomen voor een gratis nabehandeling. Grijp uw kans en ontdek wat de behandeling voor u kan betekenen.

De behandeling zorgt ervoor dat het lichaam de nicotine niet meer accepteert. Dat wil zeggen dat uw lichaam na de behandeling als het ware in opstand komt tegen nicotine. Dit kan zich uiten door misselijkheid, braken, kortom een gevoel van het zich niet lekker voelen. Omdat het lichaam dermate reageert op de behandeling, is het noodzakelijk dat er geen verse nicotine in het lichaam zit tijdens de behandeling.

Daarom mag u gedurende 12 uur voor de behandeling niet roken!

Tegelijkertijd wordt er tijdens de behandeling voor gezorgd dat u na het stoppen met roken geen last gaat krijgen van ontwenningsverschijnselen. Dit betekent dat u bijvoorbeeld niet agressief, nerveus chagrijnig of depressief gaat worden, maar ook het verlangen naar zoet en hartig af te remmen zodat men geen kilo’s aan komt. Daarnaast wordt vet verbranding geactiveerd waardoor ook het gewicht stabiel blijft. De behandeling, waarbij met een soft-laser de uiteinden van energiebanen worden behandeld, is pijnloos en duurt slechts een half uur.

Na de behandeling is het raadzaam om de eerste paar weken ruimtes te vermijden waar heel erg veel gerookt wordt. Daarbij wordt gedacht aan ruimtes die “blauw” staan van de rook, omdat u dan toch passief teveel nicotine binnenkrijgt. U mag verder geen nicotinepleisters of nicotinekauwgom gebruiken en u moet veel water drinken om het lichaam van nicotine te zuiveren.

Deze laser-behandeling kost 140 euro. Het slagingspercentage ligt rond de 90%. U krijgt op de behandeling 3 maanden garantie, d.w.z. dat, indien de behoefte aan roken toch nog teveel is, u tot 3 maanden na de behandeling een kosteloze nabehandeling kunt krijgen.

Waar kunt u het vinden?

Het Gezonde Alternatief
Eiermarkt 28
6042 HV Roermond
0475 56 54 61
info@hetgezondealternatief.nl

Total Body Control
Noorder Havendijk 25
1601 JL Enkhuizen
06 24 50 94 57
totalbodycontrolenkhuizen@gmail.com
www.totalbodycontrol.nl

DEMA balance your life
Hoofdstraat 119
6432GB Hoensbroek
06 424577741
info@demabalanceyourlife.nl
www.demabalanceyourlife.nl

Je wordt er geweldig geholpen! Ik ben zeer tevreden. Absoluut een aanrader - Kirsten Bruinsma
Veelgestelde vragen over Easy to stop
 • Behandeling op locatie voor Anti-Rook

  Daar wij ook mobiel zijn wat betreft Anti-rook behandelingen, bieden wij bedrijven en particulieren aan om op locatie te behandelen. (vanaf 10 personen)

 • Waar kunt u het vinden?


  Het Gezonde Alternatief
  Eiermarkt 28
  6042 HV Roermond
  0475 56 54 61
  info@hetgezondealternatief.nl

  Total Body Control
  Noorder Havendijk 25
  1601 JL Enkhuizen
  06 24 50 94 57
  totalbodycontrolenkhuizen@gmail.com
  www.totalbodycontrol.nl

  DEMA balance your life
  Hoofdstraat 119
  6432GB Hoensbroek
  06 24577741
  info@demabalanceyourlife.nl
  www.demabalanceyourlife.nl

Prijslijst
 • Behandeling week dagen D/W/D/V€ 140
 • Behandeling zaterdags€ 150
 • Behandeling Zondags€ 185
 • Behandeling op locatie (vanaf 10 personen)op aanvraag
Maak afspraak
Contact Bel ons op +31 (0)475 565 461, stuur ons een e-mail via info@hetgezondealternatief.nl of vul onderstaand formulier in.
Ik wil: