Gemiddelde beoordeling
9.3
Cosmetisch

Lippen opvullen

Afspraak maken voor deze behandeling

Lippen opvullen

Bent u niet tevreden over de vorm van uw lippen, of worden uw lippen misschien door het ouder worden dunner? Wat de reden ook mag zijn: Kliniek Het Gezonde Alternatief heeft voor u de oplossing. Wij hebben jarenlang ervaring in het opvullen van lippen en kunnen hierdoor het beste resultaat garanderen.

Wij staan voor kwaliteit: elke lip is anders, vandaar dat wij kijken naar de vormen van uw gezicht en u adviseren wat het beste en natuurlijk het mooiste zal staan bij uw gezicht. Voor we de behandeling starten, wordt er een intake gesprek gehouden om uw wensen te bespreken. Heeft u interesse in deze behandeling en wilt u graag meer weten? Lees dan verder of neem direct contact met ons op. 

Eenvoudig een afspraak maken?

De lippen opvullen behandeling:

Er wordt een verdovingscreme aangebracht op de lippen, zodat de behandeling zo aangenaam en vrijwel pijnloos mogelijk zal verlopen. De behandeling zal worden uitgevoerd door BIG geregistreerde plastische chirurg dokter M. Abkhez, en wordt door middel van een mesogun geïnjecteerd.

Welke fillers?

Met het lippen opvullen werken wij met de lichaamseigen stof genaamd: Hyaluronzuur filler. Wij werken met de lip fillers van welbekkende merken zoals Stylage, Revolax en Princess. Deze lip fillers zijn al een lange tijd op de markt en er zijn al tientallen miljoenen behandelingen uitgevoerd met deze producten zonder complicaties. De veiligheid bij het lippen opvullen is dus op lange termijn bewezen.

Heeft u interesse?

Wilt u graag een afspraak maken om uw lippen te vullen, of wilt u het als cadeau geven aan een familielid of vriendin? Wij hebben jarenlange ervaring in het lippen opvullen en leveren altijd het beste resultaat. Dit doen wij door met u in gesprek te gaan, om zo uw behoefte en wensen centraal te kunnen stellen. Neem dan via het contactformulier contact met ons op. 

Veelgestelde vragen over Lippen opvullen
 • Wat is een Mesogun?

  Een mesogun is een speciaal injectiepistool. De Mesogun is volledig computer gestuurd waardoor de dosering van het hyaluronzuur en de rimpeldiepte van te voren kan worden bepaald. Het risico op teveel of te diep behandelen is hierdoor uitgesloten. Door middel van kleine injecties, via een ultra dun naaldje, kunt u heel precies werken met verbluffende resultaten. Door deze speciale ontwikkelde techniek is de kans op blauwe plekken ook een heel stuk minder!

 • Waarom injecteren wij met een Mesogun?

  Onze Mesotherapiste werkt met de nieuwste ontwikkelde apparatuur. Wij werken met een mesogun omdat dit een van de meeste veilige methodes is op het moment. Omdat de mesogun computer gestuurd is, is het onmogelijk om te diep of te veel te injecteren op een plek. Hierdoor kan de specialiste met het lippen opvullen uiterst precies werken.

 • Hoe lang heb ik plezier van de lip filler behandeling?

  Omdat hyaluronzuur een lichaamseigen stof is, wordt dit zelf door het lichaam op een natuurlijke wijze opgelost. Elk lichaam is anders dus bij de een zal dit langer blijven zitten als bij de ander. De lip filler zal ongeveer 6-12 maanden blijven zitten.

 • Wat is Hyaluronzuur?

  Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof en valt onder de groep glycosaminoglycanen, deze stoffen hebben een wateraantrekkende functie, zodat de huid in zijn volume kan toe nemen! En dat betekent dat rimpels voorkomen en ook opgevuld kunnen worden doordat hyaluronzuur de vochtbalans en elasticiteit van de huid verbetert! Ook is Hyaluronzuur betrokken bij weefselvernieuwing.

 • Waar moet ik na de behandeling rekening mee houden?

  Na de behandeling zullen de lippen wat gezwollen zijn. Dit is heel normaal en zal in de loop van de 2-3 dagen wegtrekken. U kunt de lippen koelen, zodat de zwelling sneller wegtrekt. Ook kunnen er wat blauwe plekken ontstaan; ook dit is normaal en zal vanzelf weggaan. U kunt eventueel arnica nemen zodat de blauwe pakken sneller wegtrekken. De eerste 2-3 dagen zullen de lippen wat stijf aanvoelen, dit komt omdat de lip filler zich nog moet settelen, hierna zullen de lippen gewoon weer zacht en soepel aanvoelen. Het is belangrijk dat gedurende de 5 uur géén make-up wordt aangebracht op de lippen om infectiegevaar te voorkomen. 3 dagen geen sauna, zonnebank en intensieve sport.

 • Zijn lip fillers op lange termijn veilig?

  Kliniek Het Gezonde Alternatief werkt met het lippen opvullen uitsluitend met lip fillers van de hoogste kwaliteit. De merken waar wij mee werken zijn bijvoorbeeld Stylage, Revolax en Princess. Deze hyaluron zuren zijn al lange tijd op de markt en de veiligheid hiervan is inmiddels ook op de lange termijn gewaarborgd.

 • Is een lip filler behandeling pijnlijk?

  De lippen zijn een gevoelig gebied vandaar dat wij met een dubbele verdoving werken. Van te voren brengen wij een verdovingscreme aan deze verdoofd de oppervlakte van de lippen. Tevens zit er ook een verdoving in de lip filler, deze zorgt ervoor dat tijdens het injecteren de lippen ook van binnen verdoofd zijn. Vaak is het zo dat het injecteren zelf niet zo veel pijn doet maar de hyaluronzuur filler gevoelig is. Deze brand namelijk als deze wordt geïnjecteerd, maar omdat er een verdoving bij in zit voel je hier nu helemaal niks van.

Prijslijst
 • Lippen opvullenNeem contact op voor de prijs
Neem contact op
Contact Bel ons op +31 (0)475 565 461, stuur ons een e-mail via info@hetgezondealternatief.nl of vul onderstaand formulier in.
Ik wil:
Belangrijke mededeling
Belangrijke mededeling

Beste klanten, 

VOORZORGMAATREGEL CORONA

- ziek, verkouden, hoest, griep afspraak af zeggen

- Gelieve mondkapje mee nemen

- Alléén binnen komen

Met vriendelijke groet,
Team Het Gezonde Alternatief

Sehr geehrte Kunden,

CORONA VORSICHTSMASSNAHMEN 

- Krankheit, Erkältung, Husten, Grippe Termin absagen 

- Bitte Gesichtsmaske mitbringen 

- Nur allein hereinkommen

Mit freundlichen Grüßen,
Team Het Gezonde Alternatief

Sluiten