Gemiddelde beoordeling
9.3
Cosmetisch

Lipofilling

Afspraak maken voor deze behandeling

Lipofilling

Lipofilling is een techniek waarbij uw eigen vetweefsel wordt gebruikt voor het creëren van extra volume in het gezicht. Het is de meest ideale techniek voor het herstel van volume en vorm. Doordat eigen vetweefsel wordt gebruikt, heeft u geen last van eventuele allergieën en bijwerkingen die met andere behandelingen wel kunnen spelen. Door o.a. veroudering, maar ook gewichtsverlies, kunnen rimpels of diepe gezichtslijnen goed zichtbaar worden waardoor u een vermoeide uitstraling kunt hebben. Deze kleine (zeer populaire) behandeling corrigeert, vult het gezicht op én biedt direct meer volume. Het resultaat: een vitale- en natuurlijke uitstraling

Meer informatie over de behandeling?

Gratis consult

Voorafgaand de lipofilling behandeling zal er altijd een GRATIS consult plaatsvinden. Tijdens dit consult komt alles wat met de behandeling te maken heeft aan orde en wordt het probleemgebied en de gewenste resultaten uitgebreid besproken. Ook wordt u op de hoogte gebracht van eventuele risico's die hierbij komen kijken. Voor een zo succesvol mogelijke behandeling zal de arts een plaats van vetafname bepalen waarbij een zo optimaal mogelijk resultaat kan worden behaald met een zo laag mogelijk risicofactor.

De oplossing voor zichtbaar volumeverlies

Voor het creëren van meer volume in het gezicht wordt gebruik gemaakt van het eigen levend vetweefsel. Dit vetweefsel is afkomstig vanuit een ander gebied in uw lichaam zoals de buik, benen of heupen en wordt verwijderd door middel van een dun zuigbuisje. Na het verwijderen van het vet worden de levende vetcellen met veel zorg en precisie klaargemaakt voor de behandeling in het gezicht. De diepe gezichtslijnen en rimpels worden opgevuld zodat het gewenste strakke resultaat kan worden bereikt. Dankzij het werken met lichaamseigen stoffen is de behandeling volkomen veilig.

De resultaten lipofilling

Het ingespoten vetweefsel zal zich hechten aan het weefsel op de desbetreffende plaats. Het permanente resultaat verhelpt de verouderde huid en geeft het gezicht weer een vitale en natuurlijk uitstraling. Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van plaatselijke verdovingen. Hierdoor is het mogelijk de dag na behandeling dagelijkse activiteiten weer op te pakken.

Meer weten over lipofilling?

Deze behandeling wordt uitgevoerd door BIG geregistreerde plastische chirurg dokter M. Abkhez. Wilt u meer weten over de behandeling? Neem dan contact met ons op. 

Veelgestelde vragen over Lipofilling
 • Wat is Lipofilling?

  Lipofilling is een techniek waarbij uw eigen lichaamsvet gebruikt wordt om extra volume te creëren in bijvoorbeeld het gezicht. Hierdoor wordt het gezicht ietsje voller en strakker en verdwijnen de fijnere lijntjes

 • Hoeveel toename kan ik verwachten?

  U Kunt het zien als een soort “filler” maar dan van lichaamseigen vet. Voordeel is dat het in pricipe levenslang blijft zitten

 • Is Lipofilling pijnlijk?

  Nee, wat lipofilling vindt plaats onder plaatselijke verdoving.

 • Hoelang blijft het zitten?

  In principe levenslang , tenzij u sterk vermagert, dan verdwijnt uiteraard ook vet in het gezicht

Prijslijst
 • Prijs LipofillingMeer weten over de prijs? Neem contact met ons op
Neem contact op
Contact Bel ons op +31 (0)475 565 461, stuur ons een e-mail via info@hetgezondealternatief.nl of vul onderstaand formulier in.
Ik wil:
Belangrijke mededeling
Belangrijke mededeling

Beste klanten, 

VOORZORGMAATREGEL CORONA

- ziek, verkouden, hoest, griep afspraak af zeggen

- Gelieve mondkapje mee nemen

- Alléén binnen komen

Met vriendelijke groet,
Team Het Gezonde Alternatief

Sehr geehrte Kunden,

CORONA VORSICHTSMASSNAHMEN 

- Krankheit, Erkältung, Husten, Grippe Termin absagen 

- Bitte Gesichtsmaske mitbringen 

- Nur allein hereinkommen

Mit freundlichen Grüßen,
Team Het Gezonde Alternatief

Sluiten