Gemiddelde beoordeling
9.3
Cosmetisch

Fillers

Afspraak maken voor deze behandeling

Fillers

Door het natuurlijke verouderingsproces neemt de productie van collageen af. De huid verslapt en verliest hierbij vetweefsel en vocht. Gevolgen hiervan zijn dat het weefsel minder stevig is, waardoor het sneller gaat hangen. Hierdoor ontstaan er zichtbare rimpels en groeven in het gezicht. Gelukkig is hier een behandeling voor die, met behulp van lichaamseigen stoffen, het verouderingsproces tegengaat én stopt. Het resultaat van de behandeling is een natuurlijke uitziende gezicht. 

Eenvoudig een afspraak maken?

Een behandeling met de beste fillers

Om het verouderingsproces tegen te gaan kan het probleemgebied worden behandeld met fillers. Een filler is op gel-basis en bevat hyaluronzuur; een lichaamseigen stof. Hierdoor is het inbrengen van fillers volkomen veilig en effectief bij het verminderen van rimpels. Voorafgaand de behandeling zal er tijdens een consult gekeken worden naar het probleemgebied, rimpeltype en rimpeldiepte. Aan de hand hiervan zal er een passend behandelplan worden opgesteld voor het optimaal behalen van de gewenste resultaten.

De behandelgebieden

U kunt ervoor kiezen om de volgende zones te laten behandelen:

 • Rimpelbehandeling

 • Neus-lipplooi

 • Lip volumevergroting (kijk ook bij lip fillers)

 • Wallen/ogen

 • Mondhoeken

Het resultaat van fillers

Het resultaat van deze behandeling is direct zichtbaar. Het behandelde gebied kan na de ingreep zwelling vertonen. Na enkele dagen neemt deze zwelling weer geleidelijk af en komt het uiteindelijke resultaat tevoorschijn. Hoe lang het resultaat van deze behandeling zichtbaar blijft hangt af van ieders huidtype. Zo kunnen sommige handelingen ervoor zorgen dat het effect van de fillers sneller afneemt. Tijdens het consult worden deze effecten en de bijkomende nazorg uitgebreid besproken. De fillers hebben een gemiddelde levensduur van 6 tot 9 maanden.

Filler behandelingen worden uitgevoerd door plastische chirurg dokter M. Abkhezr, die BIG geregistreerd is bij het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Weten wat de behandeling voor u kan betekenen? 

Wij gebruiken alleen de beste fillers die door en door getest zijn en kunnen hierdoor een optimaal resultaat garanderen. Wilt u graag meer weten over de behandeling en de prijs van de behandeling? Neem dan contact met ons op: wij helpen u graag!

Veelgestelde vragen over Fillers
 • Wat zijn Fillers?

  Een filler is een stof die wordt geïnjecteerd in en onder de huid. Met een filler kunnen gezichtscontouren hersteld worden en ook rimpeltjes verdwijnen. Ook is het mogelijk om de huid te verstevigen of volume te creëren. Fillers geven vulling aan een gebied en hebben dus geen invloed op de spieren.

 • Wat voor soort Fillers wordt er gebruikt?

  Hyaluronzuur fillers Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof, die zorgt voor een opgevulde en egale huid. Doordat deze stof van nature voorkomt is het lichaam, is behandeling met hyaluronzuur fillers effectief maar ook veilig.

 • Wat kan er met Fillers worden behandeld?

  Rimpeltjes Kraaienpootjes en/of Lijntjes Lippen

 • Fillers of botox?

  Een filler wordt gebruikt om plaatselijk volume toe te voegen, bijvoorbeeld meer volume in de lippen of het verstrakken van de gezichtscontouren. Botox is een spierverslapper, waardoor en niet tot nauwelijks beweging is en de rimpel afneemt of verdwijnt.

 • Hoelang hebben Fillers effect?

  Hoe lang een filler werkt, is afhankelijk van drie factoren. -Welke filler gebruikt wordt, een dikkere filter (wordt meestal bij de lippen gebruikt) blijft langer zitten -de stofwisseling. En of er voldoende water gedronken wordt -beweeglijkheid van het gebied

 • Hebben Fillers bijwerkingen?

  Bij fillers wordt er gebruik gemaakt van de lichaamseigen stof hyaluronzuur. Hyaluron heeft als grote voordeel dat er geen allergieën ontstaan.

Prijslijst
 • Filler prijsNeem contact met ons op voor de prijs
Neem contact op
Contact Bel ons op +31 (0)475 565 461, stuur ons een e-mail via info@hetgezondealternatief.nl of vul onderstaand formulier in.
Ik wil:
Belangrijke mededeling
Belangrijke mededeling

Beste klanten, 

VOORZORGMAATREGEL CORONA

- ziek, verkouden, hoest, griep afspraak af zeggen

- Gelieve mondkapje mee nemen

- Alléén binnen komen

Met vriendelijke groet,
Team Het Gezonde Alternatief

Sehr geehrte Kunden,

CORONA VORSICHTSMASSNAHMEN 

- Krankheit, Erkältung, Husten, Grippe Termin absagen 

- Bitte Gesichtsmaske mitbringen 

- Nur allein hereinkommen

Mit freundlichen Grüßen,
Team Het Gezonde Alternatief

Sluiten