Gemiddelde beoordeling
9.3
Cosmetisch

Facelift & Halslift

Afspraak maken voor deze behandeling

Facelift & halslift

Het krijgen van rimpels door het oud worden ontkomt niemand aan. Door het ouder worden, verslapt de huid en ontstaan er rimpels. De rimpels en uitgezakte huidplooien zorgen ervoor dat uw jeugdige en vitale uitstraling verdwijnt. Met een Facelift wordt de huid strakker getrokken, waardoor de  rimpels en uitgezakte huidplooien aanzienlijk verminderd worden. De uitkomst: een verjongend resultaat waarbij u uzelf weer voelt. 

Een face- of halslift vergt een individuele aanpak en is altijd maatwerk. Bij Kliniek Het Gezonde Alternatief is de BIG geregistreerde plastische chirurg dokter M. Abkhezr werkzaam, die over een jarenlange ervaring beschikt Door deze jarenlange ervaring en optimaal behaalde resultaten, is de facelift een zeer populaire en veel uitgevoerde behandeling

Eenvoudig een afspraak maken?

De behandeling - facelift 

De behandeling duurt ongeveer 120 – 150 minuten en kan onder een 'roesje' gedaan worden. Tijdens het roesje ligt u ontspannend te slapen zonder dat u iets van de behandeling voelt. Zou u liever een algehele narcose willen? Ook dat is mogelijk.

Bij de facelift wordt de onderlaag (SMAS) strak getrokken om een langdurig resultaat te verkrijgen. Bovendien wordt overtollige huid verwijderd en wordt het zonder spanning gehecht. Een facelift wordt vaak gecombineerd met een halslift. De face- en halslift kan ook gecombineerd worden met ene ooglidcorrectie of rimpelvullers om het algehele volume van het gezicht te herstellen.

Soorten behandelingen 

De trend van de laatste jaren is een S-lift of een mini facelift. Dit is mogelijk als er weinig overtollige huid aanwezig is. Bij een mini-facelift wordt alleen de huid strakker getrokken. Bij een MACS-Lift(Minimal Access Cranial Suspension-Lift) , een uitgebreidere facelift, wordt zowel de huid als de onderlaag met een speciale hechtdraden gelift. 

Welke soort Face- en/of halslift voor u geschikt? 

Wilt u graag weten welke behandeling voor u meest geschikt is? Middels een gratis consult bespreekt onze Dr. M. Abkhezr esthetische chirurg graag de mogelijkheden met u. Neem voor een gratis consult contact met ons op. 

Veelgestelde vragen over Facelift & Halslift
Prijslijst
  • Facelift en/of halslift Meer weten over de facelift prijs? Neem dan contact met ons op
Neem contact op
Contact Bel ons op +31 (0)475 565 461, stuur ons een e-mail via info@hetgezondealternatief.nl of vul onderstaand formulier in.
Ik wil:
Belangrijke mededeling
Belangrijke mededeling

Beste klanten, 

VOORZORGMAATREGEL CORONA

- ziek, verkouden, hoest, griep afspraak af zeggen

- Gelieve mondkapje mee nemen

- Alléén binnen komen

Met vriendelijke groet,
Team Het Gezonde Alternatief

Sehr geehrte Kunden,

CORONA VORSICHTSMASSNAHMEN 

- Krankheit, Erkältung, Husten, Grippe Termin absagen 

- Bitte Gesichtsmaske mitbringen 

- Nur allein hereinkommen

Mit freundlichen Grüßen,
Team Het Gezonde Alternatief

Sluiten