Botox
Rimpels ontstaan meestal op plaatsen in het gezicht waar de mimiek het sterkste is, bijvoorbeeld op het voorhoofd of langs de ogen Deze rimpels rondom het gelaat kunnen zorgen voor een verouderde uitstraling. Een behandeling met botox zorgt ervoor dat deze gebieden gladder worden gemaakt. Lijntjes en rimpels worden opgevuld zonder aantasting van de normale gelaatsuitdrukking.

De behandeling

Botox wordt met een zeer fijne naald in het te behandelen gebied geïnjecteerd. Het resultaat is na 3 tot 14 dagen duidelijk zichtbaar. Het effect van de behandeling blijft 3 tot 4 maanden zichtbaar afhankelijk van het huidtype. Wanneer de behandeling regelmatig wordt ondergaan kan het gewenste effect tot wel 6 maanden aanhouden.

Deze behandeling wordt uitgevoerd door BIG geregistreerde plastische chirurg dokter M. Abkhez.

De behandelzones

U kunt kiezen uit de volgende zones om te laten behandelen:

 • Frons
 • Kraaienpootjes
 • Voorhoofd
 • Wenkbrauwlift

  Dé oplossing voor overmatig zweten of migraine

  Naast het opvullen van zichtbare rimpels kan botox ook gebruikt worden bij overmatige transpiratie (hyperhidrosis). Bij injectie van deze spierontspanner zal de werking van de zenuwen die de zweetklieren prikkelen blokkeren, met als resultaat dat de klieren geen zweet meer produceren. Ook kan botox worden ingezet bij hevige hoofdpijn of migraine welke vaak wordt veroorzaakt door spanning op het hoofd. De werkzame stof zorgt ervoor dat de spieren in het hoofd zich kunnen ontspannen waardoor deze spanning en ook de hoofdpijn verdwijnt. Een kleine behandeling met een zeer groot effect.

  Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt u graag meer informatie? Neem dan contact met ons op.
 • tandenbleken003
  woman face
   

  Contact

  Neem nu vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden of maak via het contactformulier geheel gratis en vrijblijvend een afspraak.

   Bel nu