Afvallen
In het oor is het gehele lichaam gereflecteerd (acupunctuurleer/auriculotherapie), en via het oor kunnen we ook het gehele lichaam bereiken en beïnvloeden en behandelen. Met behulp van een meetapparaatje gaan we na welke organen van de stofwisseling uit balans zijn en op deze manier de stofwisseling verstoren. Een verstoorde stofwisseling zorgt ervoor dat dat wat gegeten wordt niet meer goed verwerkt, verbrand en uitgescheiden wordt. U eet niet veel, maar alles zet zich om in vet in plaats van verbrand te worden. (U kent het wel: ‘Ik word al dik van een glas water/ik eet niet veel en TOCH kom ik aan’).

De oorzaak kan divers zijn: stress, hormonaal, zonder begeleiding stoppen met roken, medicatie. Er wordt behandeld door middel van een laser en elektrotherapie. De behandeling reguleert de stofwisseling en activeert de vetverbranding, remt het hongergevoel af en pakt ook de oorzaak aan.

Bij deze methode wordt geen gebruikt gemaakt van een dieet, het is wel belangrijk om voldoende water te drinken om de afvalstoffen af te voeren.

Het aantal behandelingen hangt af van het gewicht dat u wilt verliezen (in het begin wordt één keer per 3 weken behandeld).
afvallen002
afvallen001
afvallen003
afvallen005
 

Contact

Neem nu vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden of maak via het contactformulier geheel gratis en vrijblijvend een afspraak.

    Bel nu