Adertjes/Couperose verwijderen
Ontsierende vaatjes op de benen, neus of andere zichtbare plekken zijn de zichtbare kleine rode of blauwe lijntjes op het lichaam Soms zijn ze ook zichtbaar als vlekken, puntjes of lijntjes. Eigenlijk zijn het kleine oppervlakkige spatadertjes (micro-varices).

De vaatjes ontstaan meestal spontaan, maar kunnen ook door spataderen die dieper gelegen zijn veroorzaakt worden. De druk die dan ontstaat van binnenuit belast de oppervlakkige kleine vaatjes. De meeste mensen ervaren de aanwezigheid van deze vaatjes als zeer ontsierend en helaas gaan ze niet vanzelf weg. Gelukkig bestaat hier een eenvoudige en veilige behandeling voor met laser of E- light.

Wat kan ik verwachten tijdens de behandeling?

De behandeling kan enigszins pijnlijk zijn, maar wordt echter door de meeste mensen met verdoving (crème) of door verkoeling goed verdragen. De laser kan alleen gebruikt worden om vaatjes met een doorsnede kleiner dan 3 millimeter te verwijderen.

U komt helaas niet voor deze laserbehandeling in aanmerking als u:

 • Zwanger bent
 • Borstvoeding geeft
 • Het medicijn isotretinoïne gebruikt (bij acne en rosacea)
 • Tetracyclines (bepaalde antibiotica) gebruikt. U kunt dan overgevoelig zijn voor licht.
 • Als u bloedverdunners gebruikt, is de behandeling wel mogelijk maar is de kans op blauwe plekken na de behandeling groter.
 • haarvaatjes001
  haarvaatjes002
  haarvaatjes003
  haarvaatjes005
   

  Contact

  Neem nu vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden of maak via het contactformulier geheel gratis en vrijblijvend een afspraak.

   Bel nu